Antena 3 CNN Actualitate Grevă la înălţime: Zeci de muncitori au protestat pe schele ca să-şi primească leafa (VIDEO)

Grevă la înălţime: Zeci de muncitori au protestat pe schele ca să-şi primească leafa (VIDEO)

Grevă la înălţime: Zeci de muncitori au protestat pe schele ca să-şi primească leafa (VIDEO)
Sursa foto: schele
17 Dec 2009   •   23:32


Sătui să se tot roage de angajatori să le plătească lefurile, zeci de muncitori care lucrau la reabilitarea unui bloc din Bucureşti s-au urcat pe schele şi au început să protesteze de la 20 de metri înălţime. S-au ales cu promisiuni de la patron. Vom vedea dacă, într-un final, şi cu banii de salariu.

Muncitorii sunt zilieri şi au fost angajaţi de firma Electrica Serv, cea care a cîştigat licitaţia organizată de primăria sectorului 2, să reabiliteze termic blocul. Cu toate că au lucrat în continuu de la începutul lunii noiembrie, până acum nu au mai văzut nici un ban.

Protestul muncitorilor a atras doar atenţia poliţiştilor şi a câtorva colegi care lucrau la un bloc din apropiere. La câteva ore, pe Calea Moşilor a venit şi un reprezentant al primăriei sectorului 2, cea care a dat banii pentru izolarea blocului. A fost urmat şi de directorul firmei care ar fi trebuit să se ocupe de reabilitarea blocului.

Ameninţat cu rezilierea contractului, directorul firmei de construcţii a întocmit liste cu toţi muncitorii care au bani de primit.



Observator

×
Subiecte în articol: muncitori protest salariu
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close