Antena 3 CNN Actualitate Greva de la metrou afectează mii de oameni. STB cheamă angajații de acasă pentru a crește capacitatea de transport

Greva de la metrou afectează mii de oameni. STB cheamă angajații de acasă pentru a crește capacitatea de transport

Societatea de Transport București (STB) cheamă angajații de acasă pentru a crește capacitatea de transport din cauza grevei de la metrou.

Greva de la metrou afectează mii de oameni. STB cheamă angajații de acasă pentru a crește capacitatea de transport
Sursa foto: Hepta
de Georgiana Adam    |    26 Mar 2021   •   09:10

Societatea de Transport București (STB) a luat măsuri de suplimentare a capacității de transport, din cauza grevei de la metrou și cheamă angajații liberi de acasă pentru a menține în traseu vehiculele programate să se retragă.

Din cauza protestului spontan al angajaților Metrorex de vineri dimineață, STB suplimentează capacitatea de transport pentru a prelua fluxurile de călători din zona stațiilor de metrou.

Grevă la metrou. Circulația este oprită! Angajații au blocat liniile

Foto: Unitatea - Sindicatul Liber Din Metrou

Astfel, vor fi scoase în traseu toate vehiculele disponibile prin chemarea personalului din liber. De asemenea, STB anunță că se vor menține în traseu vehiculele care erau programate să se retragă, pentru a mări capacitatea de transport în perioada dintre orele de vârf.

Suplimentar, STB SA va crește capacitatea de transport pe inelul central, prin întoarcerea alternativă a tramvaielor din linia 1 la Banu Manta.

Societatea de Transport București (STB) va suplimenta cu vehicule

Totodată, se vor reintroduce operativ liniile de autobuz 135, 143, 243, 330, 182, 232, R409 și R439 pe calea de rulare a liniile de tramvai pentru a mări viteza de circulație și implicit, capacitatea de transport.

STB SA va monitoriza pe parcursul acestei zile liniile care converg în zona stațiilor de metrou în zonele Pipera, Militari, Berceni, și va suplimenta cu vehicule din alte linii slab solicitate pentru a asigura transportul călătorilor.

Ministrul Transporturilor, despre greva de la metrou: O acțiune ilegală

Noi toti am ales să ne apărăm drepturile, pentru că nu putem menţine tăcerea în faţa nedreptăţii.

Publicată de Unitatea - Sindicatul Liber Din Metrou pe Joi, 25 martie 2021

×
Parteneri
Opoziţia a eşuat | Guvernul Ciolacu scapă de moţiune
x close