Antena 3 CNN Actualitate Grinda de beton a unui pod s-a prăbușit, în Teleorman. Șase persoane au fost rănite

Grinda de beton a unui pod s-a prăbușit, în Teleorman. Șase persoane au fost rănite

Grinda unui pod ce trece peste un râu din județul Teleorman a căzut. Sunt 6 victime. ISU Teleorman a anunțat că incidentul a avut loc în comuna Orbeasca de Sus.

Grinda de beton a unui pod s-a prăbușit, în Teleorman. Șase persoane au fost rănite
de Mia Lungu    |    29 Iul 2021   •   09:38

O grindă de beton a căzut peste șase muncitori care lucrau la un pod. Toți șase au ajuns la spital. S-a întâmplat in această dimineață, în jurul orei 9.00, în localitatea Orbeasca de Sus, județul Teleorman. 

O echipa de muncitori care lucra la un pod nou, peste râul Teleormanul, a manipulat greșit o grindă de beton, iar din cauza balansului grinda a căzut peste șase dintre ei. 

În urma incidentului, toți cei șase au fost răniți și au fost transportați la spital cu multiple traumatisme.

Echipajele medicale sosite la fața locului susțin că victimele, conștiente și cooperante, nu au suferit leziuni care să le pună viața în pericol. Primarul comunei Orbeasca a convocat Comitetul Local pentru Situații de Urgență.

"Am fost sesizaţi, prin Sistemul Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă 112, despre producerea unui accident de muncă în localitatea Orbeasca. Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, ocazie cu care au constatat următoarele: în timp ce o echipă de muncitori, aparţinând unei societăţi din localitatea Comarnic, judeţul Prahova, executa lucrări de amenajare a unui pod peste râul Teleorman, o grindă din beton, pe care se aflau cinci muncitori, s-a rupt şi aceştia au căzut de la o înălţime de aproximativ 5 - 6 metri", precizează IPJ Teleorman.

În urma incidentului au fost rănite şase persoane, cinci aflate pe grindă şi una care se afla sub podul aflat în construcţie. Victimele au fost evaluate şi transportate la o unitate medicală pentru investigaţii.

În cauză poliţiştii efectuează cercetări cu privire la accidentul de muncă înregistrat.

×
Subiecte în articol: grindă pod prabusit Teleorman ranite
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close