Antena 3 CNN Actualitate Sorin Grindeanu: Informaţia că Sebastian Ghiţă ar fi fost localizat în Serbia nu e corectă

Sorin Grindeanu: Informaţia că Sebastian Ghiţă ar fi fost localizat în Serbia nu e corectă

Sorin Grindeanu: Informaţia că Sebastian Ghiţă ar fi fost localizat în Serbia nu e corectă
15 Mar 2017   •   14:59

Premierul Sorin Grindeanu a declarat, miercuri, că informaţia potrivit căreia Sebastian Ghiţă ar fi fost localizat în Serbia nu este corectă şi i-a îndemnat pe poliţişti să îşi facă treaba. El a precizat că a solicitat informaţii despre acest caz înainte de şedinţa de bilanţ a Ministerului de Interne, la care a participat.

„Am întrebat, chiar înainte de a intra în şedinţa respectivă. Se pare că informaţia la cald nu este cea corectă. Nu vreau să intru în amănunte, este treaba dânşilor şi chiar îi îndemn să-şi facă treaba şi să prindă nu doar pe Sebastian Ghiţă, ci pe oricine este declarat fugar şi trebuie să vină să răspundă în faţa legii', a spus Grindeanu, potrivit Agerpres.

Premierul a arătat că informaţia conform căreia Ghiţă ar fi fost localizat în Serbia a venit pe surse neoficiale.

'Nu a dat Guvernul această informaţie, nici Ministerul de Interne, cel care gestionează această situaţie. Înţeleg că a venit de pe nişte surse neoficiale, care până la şedinţa respectivă nu s-au confirmat', a adăugat şeful Guvernului.

 Premierul Sorin Grindeanu a participat la Slobozia la acţiunea 'Creştem împreună', dedicată deschiderii oficiale a lunii plantării arborilor.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: Sebastian Ghita premier Sorin Grindeanu
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close