Antena 3 CNN Actualitate Gripa mai face o victimă! Un bărbat de 43 de ani din Sibiu a murit la spital

Gripa mai face o victimă! Un bărbat de 43 de ani din Sibiu a murit la spital

Un pacient de 43 de ani, internat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă din Sibiu cu gripă, a decedat în urma unui stop cardio-respirator, au anunţat luni, într-un comunicat de presă, reprezentanţii unităţii medicale.

Gripa mai face o victimă! Un bărbat de 43 de ani din Sibiu a murit la spital
Sursa foto: sursă foto:pixabay.com
27 Ian 2020   •   10:17

"Vă informăm că pacientul în vârstă de 43 de ani pentru care analizele de laborator la Institutul Cantacuzino au confirmat prezenţa virusului gripal şi care a fost internat în carul Secţiei Clinice ATI a SCJU Sibiu a decedat. Decesul a avut loc în data de 26 ianuarie, în urma unui stop cardio-respirator neresuscitabil", se precizează în comunicatul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu.

Potrivit sursei citate, bărbatul fusese internat pe 12 ianuarie cu gripă și nu era vaccinat.

"Evoluţia sa a fost una defavorabilă, pacientul fiind ventilat mecanic. Stare sa s-a agravat, prezentând insuficienţă multiplă de organe şi sisteme care au cauzat stopul cardio-respirator", susţin reprezentanţii Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă din Sibiu.

Ceilalţi pacienţi internaţi cu suspiciune de gripă în spitalul sibian sunt stabili.

"În perioada 24.01 - 26.01 inclusiv, în cadrul Secţiei Clinice Boli infecţioase au fost consemnate zece cazuri de suspiciune de gripă pe baza testelor rapide, dintre care patru persoane au fost internate. De asemenea, au mai fost internate zece persoane cu suspiciune de gripă pe baza diagnosticelor clinice. Pacienţii sunt stabili şi sub tratament, internaţi în cadrul secţiei Boli Infecţioase", se mai arată în comunicat.

Gripa mai face o victimă! Un bărbat de 43 de ani din Sibiu a murit la spital

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: Sibiu gripa
Parteneri
Schimbare majoră a legii pentru şoferii cu permise de categoria B
x close