Antena 3 CNN Actualitate Groapa de sub geamul Guvernului, asfaltată după ce a filmat Antena 3

Groapa de sub geamul Guvernului, asfaltată după ce a filmat Antena 3

Muncitorii au asfaltat în această dimineaţă craterul de sub geamul Guvernului, după ce Antena 3 a atras atenţia asupra situaţiei.

Groapa de sub geamul Guvernului, asfaltată după ce a filmat Antena 3
24 Mai 2021   •   14:14

Poza cu groapa din Piaţa Victoriei a devenit virală pe internet, toţi politicienii au scris despre ea şi s-au plâns că îşi distrug maşinile în ea.

Inclusiv Alina Gorghiu s-a minunat de faptul că nimeni nu face nimic, partidul din care face parte aceasta fiind la guvernare de mai bine de un an si jumatate.

Groapă uriaşă din buricul Capitalei, vedetă pe internet

Toţi politicienii scriu despre ea şi se plâng că îşi rup maşinile în ea, iar poza e virală în mediul online.  

Muncitorii de la Administraţia Străzilor s-au moblizat şi s-au prezentat în faţa Guvernului pentru a asfalta groapa care le-a dat şoferilor bătăi de cap.

Alex Vâlvoi, membru fondator Asociaţia România fără Gropi, a intervenit prin telefon la Antena 3, unde i-a încurajat pe oameni să sesizeze autorităţile dacă observă gropi care le îngreunzează deplasarea în trafic.

"Dacă nu este sesizată problema, ea nu există"

Acestea sunt realităţile. Oamenii politici să ne scutească cu aceste postări populiste, pentru că acum doi ani de zile, la intrarea de la Senat era aceeaşi problemă pe care a sesizat-o şi rezolvat-o Asociaţia România fără Gropi, nu vreun senator care trecea în fiecare zi pe acolo. La fel şi această groapă din faţa Guvernului, aceeaşi situaţie'', a spus reprezentatul Asociaţiei România fără Gropi.

×
Subiecte în articol: groapa guvern asfaltată
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close