Antena 3 CNN Actualitate Un grup de colindători s-a implicat pentru salvarea unui copil bolnav de cancer. Părinții, impresionați de gest: ”Nu vă cunosc, dar ne-aţi lăsat fără cuvinte”

Un grup de colindători s-a implicat pentru salvarea unui copil bolnav de cancer. Părinții, impresionați de gest: ”Nu vă cunosc, dar ne-aţi lăsat fără cuvinte”

Un grup de tineri din comuna Teleşti, judeţul Gorj, au donat banii primiți la colindat pentru salvarea unui copil de doi diagnosticat cu cancer de vezică. Tinerii i-au oferit tatălui copilului 7.500 de lei.

Un grup de colindători s-a implicat pentru salvarea unui copil bolnav de cancer. Părinții, impresionați de gest: ”Nu vă cunosc, dar ne-aţi lăsat fără cuvinte”
Sursa foto: Facebook/Ionuţ Cosmin Jianu
de Adelina Miron    |    03 Ian 2022   •   19:26

„Mulţumim tuturor cetăţenilor din satul Teleşti care au avut buna plăcere de a ne primi în curţile dumnealor pentru a le ura în primul rând un an mai bun şi în al doilea rând de a face o faptă minunată, de a fi alături de micuţul Denis.

Ţin să menţionez ca s-a adunat suma de 7.500 de lei. Banii au fost înmânaţi tatălui său. Îi dorim lui Denis să treacă cu bine peste încercarea grea şi vom fi în continuare alături de el. Mulţumim tuturor. La mulţi ani!“, a transmis unul dintre colindători.

Familia a fost impresionată de gestul tinerilor. Copilul se află la o clinică din Turcia, unde va fi operat. Costurile operaţiei se ridică la peste 70.000 de euro.

„Dragii mei, am rămas fără cuvinte! Astăzi am primit un gest nemaipomenit, fără cuvinte. Mi-a spus soţul că au venit trei maşini la noi acasă. Nişte băieţi au venit cu o sumă frumuşică de bani pentru Denis şi acei bani au fost strânşi din colinde!

Au spus că vor să îl cunoască pe Denis când vom veni acasă. Oameni dragi care aţi colindat pentru Denis, nu vă cunosc, dar vă spun că ne-aţi lăsat fără cuvinte. Vă mulţumim foarte, foarte mult!“, a transmis mama copilului, potrivit Adevărul.
 

×
Subiecte în articol: copil cancer colindatori Gorj
Parteneri
Termoenergetica opreşte iar apa caldă şi căldura, 5 zile, în Bucureşti
x close