Antena 3 CNN Actualitate Guvernatorul Deltei despre capturile lui Grindeanu și Dragnea: Mi-ar fi plăcut să le elibereze

Guvernatorul Deltei despre capturile lui Grindeanu și Dragnea: Mi-ar fi plăcut să le elibereze

Guvernatorul Deltei despre capturile lui Grindeanu și Dragnea: Mi-ar fi plăcut să le elibereze
Sursa foto: foto: Facebook/ Liviu Dragnea
10 Apr 2017   •   11:11

Guvernatorul Administraţiei Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării, Grigore Baboianu îi critică pe premierul Sorin Grindeanu și pe liderul PSD, Liviu Dragnea, pentru faptul că în loc să promoveze pescuitul sportiv, s-au lăudat cu zecile de știuci capturate în Deltă.

“Ar fi putut să arate captura, să o pupe și să îi dea drumul! ‘’ a declarat șeful Rezervației la Europa FM.

La sfârșitul lunii martie, cu doar câteva zile înainte de începerea perioadei de prohibiție, cei doi lideri s-au fotografiat cu știucile uriașe pescuite în Deltă.
„-Domnul premier și domnul președinte al partidului (n.r. PSD) au avut acele permise de intrare în Delta Dunării. M-aș fi bucurat dacă cei doi sau unul din ei arătând o știucă de dimensiunile… este un trofeu! Nu poți să-l lași să moară! Ar fi putut demonstrativ, să o arate, să o pupe, să-i dea drumul în apă. Să zică: ”Domnule, așa faceți în Delta Dunării!” Da, cu siguranță, la următoarea descindere, un alt guvernator va putea să arate un astfel de exemplu din partea…

-De ce spuneți ”un alt guvernator”?

-Păi dacă dacă dau astfel de exemple…..”

Guvernatorul Administraţiei Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării a refuzat să spună unde anume au făcut  premierul Sorin Grindeanu și  liderul PSD capturile impresionante.

×
Parteneri
Primele imagini cu băiețelul din Gorj vândut de părinți în Germania
x close