Antena 3 CNN Actualitate Guvernul a terminat construcția unei săli moderne de gimnastică în București. De facilități va beneficia și lotul național de gimnastică feminină

Guvernul a terminat construcția unei săli moderne de gimnastică în București. De facilități va beneficia și lotul național de gimnastică feminină

Guvernul a terminat construcția unei săli moderne de gimnastică în București. De facilități va beneficia și lotul național de gimnastică feminină
25 Apr 2019   •   16:09

Ministerul Afacerilor Interne și Compania Națională de Investiții au finalizat lucrările de construcție la sala de gimnastică a Clubului Sportiv Dinamo București.

Sala este cea mai mare de acest profil din țară și are toate condițiile cerute de standardele internaționale.

În acest moment se efectuează procedurile pentru racordarea la utilități a noii construcții și urmează să fie utilată cu aparate noi de gimnastică.

De facilitățile moderne oferite de noua construcție vor beneficia atât sportivii clubului Dinamo, cât și lotul național de gimnastică feminină.

Această investiție era necesară pentru că vechea sală a clubului nu oferea condiții optime pentru antrenamentul sportivilor, existând chiar riscul unor accidente.

“Este unul dintre multele obiective pe care le avem în parteneriat cu CNI. Este cea mai mare sală de antrenament de gimnastică din țară. Înainte de a ajunge aici am fost în sala în care se pregăteau sportivii noștri și este o diferență de la cer la pământ”, a declarat ministrul afacerilor interne, Carmen Dan după ce a vizitat noua sală construită.

În cadrul aceleiași vizite la clubul sportiv din șoseaua Ștefan cel Mare, ministrul afacerilor interne și reprezentantul CNI au inspectat amplasamentul în care va fi  construit un complex multi-funcţional care va include şi un stadion de fotbal.

Planul urbanistic zonal a fost deja aprobat, iar Compania Națională de Investiții urmează să demareze lucrările de construcție pentru arena care va avea aproximativ 17.000 de locuri și va fi construită fără pistă de atletism, așa cum au cerut suporterii.

×
Parteneri
Anunț important pentru români: ”Prețul polițelor RCA nu va crește”
x close