Antena 3 CNN Actualitate Guvernul caută soluții pentru problemele din Sănătate. Cele mai importante subiecte au fost dezbătute la „Health Forum”-VIDEO

Guvernul caută soluții pentru problemele din Sănătate. Cele mai importante subiecte au fost dezbătute la „Health Forum”-VIDEO

Guvernul caută soluții pentru problemele din Sănătate. Cele mai importante subiecte au fost dezbătute la „Health Forum”-VIDEO
Sursa foto: FOTO: captură video/ Antena 3
19 Oct 2017   •   17:39

Sistemul de sănătate din România este monitorizat îndeaproape de Bruxelles.

Astăzi, „Health Forum” organizat de Intact Media Group și moderat de Alessandra Stoicescu, Directorul Executiv Intact Media Group, a adus pe masa discuției principalele probleme cu care se confruntă sistemul de sănătate din România.

„Deşi în sănătate au avul loc şi unele progrese, totuși acest sector este în continuare un domeniu subfinanţat”.

Afirmaţia îi aparţine comisarului european pe Sănătate, care a participat la o dezbatere organizată de Intact Media Group.

Faţă în faţă cu oficialul de la Bruxelles s-au aflat miniştrii Sănătăţii şi Finaţelor din România, alături de reprezentanţi ai producătorilor de medicamente, ai lanţurilor farmaceutice şi ai presei. 

Dincolo de discuţiile pe care le-au avut aceștia despre bani, finanțări şi strategii, sistemul de sănătate este despre oameni.

Într-o ţară în care accesul la medicamente, tratament şi la spitale este din ce în ce mai limitat, soluţiile trebuie să fie găsite urgent.

Ministrul Florian Bodog lucrează deja la o nouă lege a sănătăţii prin care îşi propune să aducă actul medical din România la un nivel calitativ comparabil cu cel din Uniunea Europeană. 

 

×
Subiecte în articol: sănătate solutii Guvernul 100 de minute
Parteneri
Avertizare ANM: Ninsori însemnate în 14 judeţe din ţară
x close