Antena 3 CNN Actualitate Guvernul Cioloş nu a trecut încă testul străzii. Ce nemulțumiri au protestatarii care au dat jos cabinetul Ponta

Guvernul Cioloş nu a trecut încă testul străzii. Ce nemulțumiri au protestatarii care au dat jos cabinetul Ponta

Guvernul Cioloş nu a trecut încă testul străzii. Ce nemulțumiri au protestatarii care au dat jos cabinetul Ponta
Sursa foto: Foto: Agerpres
21 Ian 2016   •   08:35

Guvernul Cioloş nu a trecut încă testul străzii. Unii dintre protestatarii care au dat jos cabinetul Ponta în luna noiembrie susţin că sunt dezamăgiţi de cum evoluează lucrurile.

Totuşi, au trecut doar două luni de când tehnocraţii au preluat puterea. Există şi voci care spun că unele dintre măsurile luate respectă cererile pe care protestatarii le-au lansat în luna noiembrie a anului trecut.

Declaraţiile făcute de unii dintre membrii cabinetului Cioloş i-au făcut pe tinerii din stradă să îşi piardă încrederea în guvernul de tehnocraţi.

Nu toţi însă sunt la fel de critici la adresa cabinetului Cioloş. Au existat şi măsuri bune, care au reflectat doleanţele celor care au ieşit în stradă.

Dacian Cioloș a preluat functia de prim-ministru la jumatatea lunii noiembrie, dupș ce Victor Ponta a demisionat. Acesta s-a retras în urma unor ample proteste de strada declansate de tragedia din clubul Colectiv.

×
Parteneri
Sondajul de ultim moment pentru Primăria Capitalei
x close