Antena 3 CNN Actualitate Guvernul a schimbat mai mulți prefecți. Lista completă a noilor numiri

Guvernul a schimbat mai mulți prefecți. Lista completă a noilor numiri

Guvernul a aprobat miercuri mai multe hotărâri prin care se eliberează din funcţii mai mulți prefecţi şi subprefecţi, făcându-se totodată noi numiri în funcţii în judeţe precum Ilfov, Iași, Bacău, Dolj, Iaşi.

Guvernul a schimbat mai mulți prefecți. Lista completă a noilor numiri
Sursa foto: gov.ro
de Dana Musceleanu    |    05 Ian 2022   •   17:48

Prefectul judeţului Bacău, Tudoriţa Lungu, cel al judeţului Dolj, Nicuşor Roşca, prefectul judeţului Iaşi, Marian Grigoraş, cel al judeţului Ilfov, Daniel Tudorel Zamfir, au fost eliberaţi miercuri, 5 ianuarie, din funcţii prin hotărâri de guvern.

Cabinetul Ciucă a aprobat totodată eliberarea din funcţia a subprefectului de Dolj, Adrian Flavius Sirop, potrivit anunțului făcut de purtătorul de cuvânt al Guvernului, Dan Cărbunaru.

Noii prefecți numiți în funcție

Cojocaru Petru Bogdan a fost numit prefect al judeţului Iaşi, Neculae Simona este noul prefect al judeţului Ilfov, Bogdănel Lucian Gabriel a fost numit în funcţia de prefect al judeţului Bacău, Barbu Gheorghiţa Daniela este noul prefect de Dolj, Marin Constantin a fost numit prefect al judeţului Ialomiţa.

Popescu Mariana Venera este subprefect de Dolj, Marian Grigoraş este subprefect de Iaşi, Costin Alexandru Ojog este subprefect de Ilfov, Floreanu Cosmin este subprefect de Olt şi Călin Florentina a fost numită subprefect al judeţului Vâlcea.

Fostul prefect Tudoriţa Lungu a fost numit subprefect al judeţului Bacău, Emilian Pavel este numit subprefect al judeţului Bihor, Lucian Pătraşcu este subprefect de Braşov, Cucu Sebastian este subprefect de Covasna.

×
Subiecte în articol: prefecti Iași Dolj Bacău Ilfov
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close