Antena 3 CNN Actualitate Guvernul își angajează răspunderea pe buget. Executivul renunță la unele tăieri - surse

Guvernul își angajează răspunderea pe buget. Executivul renunță la unele tăieri - surse

Update: Noi vești de la Palatul Victoria. Executivul ia în calcul să renunțe la plafonarea acelui spor de condiții vătămătoare care a dus la scăderile drastice de salarii în sistemul judiciar.

Guvernul își angajează răspunderea pe buget. Executivul renunță la unele tăieri - surse
Sursa foto: Foto: gov.ro
23 Dec 2019   •   13:40

Se discută posibilitatea unor excepții la interdicția cumulării pensiei cu salariul la stat, mai exact pentru învățământul preuniversitar, însoțitorii pentru persoanele cu dizabilități, judecătorii CCR și parlamentarii.

Surse: Guvenrul renunță la unele tăieri

Știrea inițială: Este zi decisivă în Parlament. Guvernul Orban își angajează răspunderea pe legea bugetului pentru anul 2020 și pe modificările celebrei ordonanței 114.

Premierul se întâlnește la ora 9:00 cu Dan Barna. Cei de la PSD vin cu o strategie de ultim moment. Social democrații vor să atace la CCR legea bugetului. 

Ludovic Orban chiar a răbufnit la adresa celor care au spus că s-au tăiat bani de la sănătate și a explicat că acest lucru nu e adevărat.

”Bugetul pe anul viitor se bazează pe o creștere economică de 4%. Am crescut investițiile. La sănătate, am văzut niște fake-uri absolut îngrozitoare că noi am tăiat bugetul la sănătate. Le spun acestor mincinoși că bugetul la sănătate trebuie calculat atât bugetul Ministerului Sănătății și Casei Naționale de Asigurări de Sănătate”, a spus Orban.

Riposta PSD, cum vrea să blocheze Guvernul

Subiecte în articol: PSD Dan Barna Ludovic Orban
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close