Antena 3 Actualitate Guvernul își angajează răspunderea pe trei legi. Raluca Turcan a uitat ce voia să spună: „Care era a treia?”

Guvernul își angajează răspunderea pe trei legi. Raluca Turcan a uitat ce voia să spună: „Care era a treia?”

09 Dec 2019   •   12:35
Guvernul își angajează răspunderea pe trei legi. Raluca Turcan a uitat ce voia să spună: „Care era a treia?” sursă foto: gov.ro

Vicepremierul Raluca Turcan a declarat, luni, într-o conferință de presă că Guvernul Orban își asumă răspunderea pe trei legi.  Raluca Turcan a avut un blocaj în momentul în care a enumerat cele trei legi proiecte de lege, întrebând ”care e a treia?”

Vicepremierul Raluca Turcan a declarat, luni, într-o conferință de presă că Guvernul Orban își asumă răspunderea pe trei legi. 

Raluca Turcan a avut un blocaj în momentul în care a enumerat cele trei legi proiecte de lege, întrebând ”care e a treia?”.

„Astăzi, PNL a decis, în ședința Biroului Executiv, ca marți să sesizăm Parlamentul cu privire la angajarea răspunderii pe trei proiecte de lege: Legile Justiției, partea referitoare la prorogarea pensionării magistraților, creșterea numărului judecătorilor în completele inferioare de la 2 la 3 și, în același timp, partea legată de... da, e un zgomot... și-n același timp partea legată de... care era a treia? Nu... deci pe Justiție avem prorogarea pensionării anticipate a magistraților, partea legată de completele de judecată și... exact, și vechimea pentru accederea în Institutul Național al Magistraturii” a declarat Raluca Turcan, într-o conferința de presă. 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close