Antena 3 CNN Actualitate Guvernul plafonează indemnizația pentru creșterea copilului. Simona Gherghe: Se creează o discriminare

Guvernul plafonează indemnizația pentru creșterea copilului. Simona Gherghe: Se creează o discriminare

Guvernul plafonează indemnizația pentru creșterea copilului. Simona Gherghe: Se creează o discriminare
de S.T.    |    06 Mai 2017   •   16:28

După numeroase promisiuni, Guvernul realizează că are nevoie de bani pentru a le onora. Printre măsurile avute în vedere în acest scop se numără plafonarea indemnizației pentru creșterea copilului.

Simona Gherghe, fosta prezentatoare a emisiunii „Acces Direct” de la Antena 1, și-a exprimat părerea privind măsurile Guvernului.

„Mi se pare că se creează o discriminare între salariați. Toți plătim impozite. La impozite nu zice nimeni că dacă depășim o anumită cotă se plafonează. Problema nu este suma la care se plafonează, ci pragul. E o chestiune de principiu. Guvernul Cioloș a vrut să facă aceeași prostie și președintele PSD, Liviu Dragnea, a condamnat acea intenție”, a spus Simona Gherghe.

„Aș vrea să-l rog pe domnul Dragnea să-mi arate acum în programul de guvernare implementat unde scrie în acest program de guvernare că urmează să fie plafonată această indemnizație de creștere a copilului. Eu înțeleg că Guvernul e disperat să găsească soluții de creștere a veniturilor și nu de scădere, dar dacă le scazi să nu o facă totuși de la copii”, a adăugat Simona Gherghe.

Vedeta Antenei 1 este însărcinată în opt luni. Peste doar câteva săptămâni, Simona Gherghe şi Răzvan Săndulescu vor deveni părinţii unei fetiţe.

×
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close