Antena 3 CNN Actualitate Guvernul va decide, luni, angajarea răspunderii pe comasarea alegerilor locale şi parlamentare

Guvernul va decide, luni, angajarea răspunderii pe comasarea alegerilor locale şi parlamentare

Guvernul va decide, luni, angajarea răspunderii pe comasarea alegerilor locale şi parlamentare
Sursa foto: Foto: Agerpres
de N.B.    |    09 Dec 2011   •   15:21

Guvernul se va reuni, cel mai probabil luni, în şedinţă specială pentru a decide angajarea răspunderii pentru comasarea alegerilor parlamentare şi locale din anul 2012, precum şi pentru legea de promovare a judecătorilor la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, a anunţat preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, după o şedinţă tehnică a coaliţiei de guvernare, informează Agerpres.

În ceea ce priveşte proiectul pe justiţie, preşedintele UDMR a declarat că în coaliţie s-a ajuns la un acord doar pentru promovarea judecătorilor la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie nu şi pentru promovarea procurorilor.

În legătură cu comasarea alegerilor, liderul UDMR a subliniat că toate cele patru formaţiuni politice ale coaliţiei sunt de acord cu angajarea răspunderii Guvernului pe acest proiect.

Cel mai probabil alegerile comasate vor avea loc în luna noiembrie, pentru că trebuie să se ţină cont de expirarea mandatului actualilor senatori şi deputaţi, însă Guvernul va decide data prin hotărâre, a adăugat Kelemen Hunor.

×
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close