Antena 3 CNN Actualitate Hagi şi Gică Popescu, umiliţi pe Arena Naţională pentru a le face loc politicienilor şi şefului DNA

Hagi şi Gică Popescu, umiliţi pe Arena Naţională pentru a le face loc politicienilor şi şefului DNA

Gică Hagi, Gică Popescu sau Dorinel Munteanu au fost umiliţi pe Arena Naţională chiar de Federaţia Română de Fotbal (FRF) pentru a le face loc unor politicieni precum Ludovic Orban, Nicuşor Dan sau Dan Barna în zona VIP a stadionului.

Hagi şi Gică Popescu, umiliţi pe Arena Naţională pentru a le face loc politicienilor şi şefului DNA
Sursa foto: gsp.ro
de Alin Tarnovschi    |    14 Iun 2021   •   17:12

Legende ale fotbalului românesc, Gică Hagi, Gică Popescu şi Dorinel Munteanu au primit bilete la tribuna a II-a la meciul dintre Austria şi Macedonia de Nord, în timp ce la zona VIP de pe Arena Naţională au fost primiţi politicieni precum Ludovic Orban, Nicuşor Dan, Dan Barna, Anca Dragu, dar şi şeful DNA, Crin Bologa, şi ministrul de Intene, Lucian Bode.

Primul meci organizat de România la un turneu final a venit, bineînţeles, şi cu o greşeală umilitoare pentru cei mai valoroşi fotbalişti ai României.

Hagi, Popescu sau Dorinel Munteanu au fost trimişi de FRF să urmărească meciul la tribuna a doua, cu ceilalţi spectatori, notează gsp.ro.

În acelaşi timp, în zona VIP de pe Arena Naţională, printre politicieni şi oameni cu funcţii importante în stat, au avut loc şi anumiţi angajaţi din cadrul FRF, în frunte cu Răzvan Burleanu.

Astfel, printre alţii, în zona VIP s-au mai numărat Radu Vişan, Gabriel Bodescu, dar şi Mihai Stoichiţă.

Toţi cei care au avut locuri la VIP au beneficiat de un protocol de lux.

Răsunsul FRF, după ce Hagi, Popescu şi Munteanu au fost trimişi la tribuna a doua

"Întregul proces de ticketing la EURO 2020 este gestionat de UEFA, care nu oferă invitații. Federația Română de Fotbal a făcut o cerere de cumpărare de bilete la UEFA, pentru a oferi locuri în tribună fostelor glorii fotbalistice, și a primit bilete de categoria I. Prețul este tipărit pe bilet.

FRF a făcut acest demers pentru 60 de glorii ale fotbalului românesc, oferindu-le cea mai bună variantă avută la dispoziție la meciurile organizate de UEFA.

În privința locurilor VIP, facem precizarea că FRF nu a deținut locuri în acest sector. UEFA a avut invitați proprii, străini și români, printre care conducerea FRF (președinte, secretar general, secretar general adjunct, director tehnic) și managerul Structurii Locale de Organizare a EURO 2020 la București.

Totodată, este util de știut că UEFA are un alt criteriu de împărțire a locurilor în tribune, diferit de sistemul Tribuna I, Tribuna II și Peluze. Cele 3 categorii UEFA sunt: 
• Categoria 1 – central, între cele două careuri de 16 m, pe ambele părți ale stadionului 
• Categoria 2 – colțurile terenului 
• Categoria 3 – peluze.

"Mă așteptam să primesc invitație în altă parte a stadionului, lui Gică Hagi i-am zis pe drum spre stadion unde avem locuri, mi-a fost teamă că dacă îl anunț înainte să plecăm că vom sta la tribuna a doua, nici nu mai vine la meci", a declarat Gică Popescu pentru gsp.ro.

×
Subiecte în articol: Ludovic Orban
Parteneri
Abonează-te la canalul oficial de WhatsApp al Antena CNN
x close