Antena 3 CNN Actualitate Hăhăianu: Sunt la dispoziţia companiei Transelectrica din ordinul ministrului Economiei

Hăhăianu: Sunt la dispoziţia companiei Transelectrica din ordinul ministrului Economiei

Hăhăianu: Sunt la dispoziţia companiei Transelectrica din ordinul ministrului Economiei
Sursa foto: Foto: Mediafax
21 Feb 2012   •   19:52

Fostul director general al Transelectrica, Horia Hăhăianu, a declarat, în cadrul unei intervenţii telefonice la Antena 3, că, deşi şi-a dat demisia din funcţie, se află în prezent la dispoziţia companiei Transelectrica conform unui ordin al ministrului Economiei.

Hăhăianu a precizat că această disponibilitate a sa vine în acord cu practicile la nivel european în astfel de companii.

"După demisie, opţiunea mea ar fi să mă întorc în privat. De acolo am şi plecat, de la privat. În acest moment sunt însă la dispoziţia companiei Transelectrica, conform unui ordin al ministrului" a declarat Horia Hăhăianu în cadrul emisiunii "La ordinea zilei".

Horia Hăhăianu a subliniat că nu a fost demis din funcţie, ci a ales să îşi dea demisia în urma interpretării greşite a unei notificări către exportatori.

Săptămâna trecută, ministrul Economiei, Lucian Bode, l-a revocat din funcţie pe Hăhăianu, la solicitarea premierului Mihai Răzvan Ungureanu.

Demiterea a venit la scurt timp după ce Transelectrica a anunţat că, din cauza deficitului de energie electrică din sistemul energetic naţional, nu sunt resurse pentru acoperirea necesarului de consum şi de export.

 


VEZI AICI ÎNREGISTRAREA COMPLETĂ A EMISIUNII "LA ORDINEA ZILEI"



×
Subiecte în articol: transelectrica Antena 3 La Ordinea Zilei
Parteneri
Ministrul Mediului explicaţii cu privire la praful saharian
x close