Antena 3 CNN Actualitate "Hai la referendum". Aproximativ 35.000 de persoane, prezente la mitingul USL de la Romexpo

"Hai la referendum". Aproximativ 35.000 de persoane, prezente la mitingul USL de la Romexpo

"Hai la referendum". Aproximativ 35.000 de persoane, prezente la mitingul USL de la Romexpo
Sursa foto: Foto: Antena 3
26 Iul 2012   •   20:00
UPDATE - Premierul Victor Ponta le-a spus, joi seară, participanţilor la mitingul USL din Capitală, că românii trebuie să spună "Da" la referendumul din 29 iulie "pentru a-l da jos pe Traian Băsescu şi pentru a-l vedea la închisoare împreună cu Videanu, pentru banii furaţi".

UPDATE -
Preşedintele interimar Crin Antonescu a declarat, joi, la mitingul de la Romexpo, că el nu mai are ce căuta în politică dacă la referendum nu vor fi 9 milioane de "români curaţi, în lumină, în picioare" şi i-a îndemnat pe români să vină la vot.
   

Mitingul USL de la Romexpo a început, joi, pe esplanada complexului expoziţional, potrivit organizatorilor participând 35.000 de oameni, scrie Mediafax.
   
Cei care participă la mitingul USL au asistat la un concert susţinut de Antonia, care a cântat melodia "Pleacă, mâine o să-mi treacă", aceasta fiind urmată de o reprezentanţie a Loredanei. De asemenea, pe scena de la Romexpo este aşteptată trupa Vunk, care va interpreta melodia "Vreau o ţară ca afară".
   
Majoritatea participanţilor la miting poartă tricouri albe, inscripţionate cu "BĂ!SE taie salariile, demite-l", "BĂ!SE taie pensiile, demite-l", dar şi şepci albe pe care scrie "DA". Aceştia au adus şi pacarte pe care scrie "Hai la referendum", "Demite-l pe Băsescu", "Eu decid", "Vin la referendum", "DA, votez", "Demite-l".
   
La eveniment sunt aşteptaţi să ţină discursuri preşedintele interimar, Crin Antonescu, premierul Victor Ponta, dar şi primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu. 
   

×
Subiecte în articol: Crin Antonescu
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close