"Hai la referendum". Aproximativ 35.000 de persoane, prezente la mitingul USL de la Romexpo

de A.M.P    |    26 Iul 2012   •   20:00
"Hai la referendum". Aproximativ 35.000 de persoane, prezente la mitingul USL de la Romexpo Foto: Antena 3
UPDATE - Premierul Victor Ponta le-a spus, joi seară, participanţilor la mitingul USL din Capitală, că românii trebuie să spună "Da" la referendumul din 29 iulie "pentru a-l da jos pe Traian Băsescu şi pentru a-l vedea la închisoare împreună cu Videanu, pentru banii furaţi".

UPDATE -
Preşedintele interimar Crin Antonescu a declarat, joi, la mitingul de la Romexpo, că el nu mai are ce căuta în politică dacă la referendum nu vor fi 9 milioane de "români curaţi, în lumină, în picioare" şi i-a îndemnat pe români să vină la vot.
   

Mitingul USL de la Romexpo a început, joi, pe esplanada complexului expoziţional, potrivit organizatorilor participând 35.000 de oameni, scrie Mediafax.
   
Cei care participă la mitingul USL au asistat la un concert susţinut de Antonia, care a cântat melodia "Pleacă, mâine o să-mi treacă", aceasta fiind urmată de o reprezentanţie a Loredanei. De asemenea, pe scena de la Romexpo este aşteptată trupa Vunk, care va interpreta melodia "Vreau o ţară ca afară".
   
Majoritatea participanţilor la miting poartă tricouri albe, inscripţionate cu "BĂ!SE taie salariile, demite-l", "BĂ!SE taie pensiile, demite-l", dar şi şepci albe pe care scrie "DA". Aceştia au adus şi pacarte pe care scrie "Hai la referendum", "Demite-l pe Băsescu", "Eu decid", "Vin la referendum", "DA, votez", "Demite-l".
   
La eveniment sunt aşteptaţi să ţină discursuri preşedintele interimar, Crin Antonescu, premierul Victor Ponta, dar şi primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu. 
   

x close