Antena 3 CNN Actualitate Hala Obor, închisă. Autorităţile au descoperit carne de la Paşte, reprocesată în mici şi cârnaţi (VIDEO)

Hala Obor, închisă. Autorităţile au descoperit carne de la Paşte, reprocesată în mici şi cârnaţi (VIDEO)

Hala Obor, închisă. Autorităţile au descoperit carne de la Paşte, reprocesată în mici şi cârnaţi (VIDEO)
Sursa foto: hala obor
22 Apr 2009   •   22:53

Carnea veche e bună pentru clienţi noi. Este vorba despre carnea veche din Hala Obor, care se transformă în mici şi cârnaţi când se învecheşte. O anchetă a Observatorului arată că profitul comerciantului e mai important decât sănătatea clientului. O singură regulă pare să domnească aici: nimic nu se pierde, totul se vinde!

Hala Obor este închisă miercuri şi joi, din cauza mai multor nereguli sesizate de inspectorii sanitar-veterinari. Cu toate acestea, chiar şi miercuri s-au găsit mai mulţi comercianţi care şi-au vândut marfa, rămasă de la Paşte.

Potrivit medicilor, riscurile sunt foarte mari, dacă cineva încearcă să reproceseze carnea. Poate apărea şocul anafilactic la consumatori, care poate avea un deznodământ fatal.

Operatorii economici au depus cerere pentru supsendarea activităţii. Şase dintre comercianţi nu aveau nici ce căuta acolo. Reprezentanţii primăriei Sectorului 2 ridică însă neputincioşi din umeri. Pentru că este un spaţiu privat, nu pot interveni. ?La Obor comercianţii sunt stat în stat. Au o lege a lor şi nu le pasă de controale? a declarat Elena Niţă director al Direcţiei Juridice din Primăria Sectorul 2.



Antena3.ro

×
Subiecte în articol: scandal carne
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close