Antena 3 CNN Actualitate Halele Obor au fost deschise în mare parte, după ce deficiențele au fost remediate

Halele Obor au fost deschise în mare parte, după ce deficiențele au fost remediate

Halele Obor au fost deschise în mare parte, ca urmare a remedierii deficiențelor constatate de inspectorii din cadrul ANPC.

Halele Obor au fost deschise în mare parte, după ce deficiențele au fost remediate
Sursa foto: ANPC
de Silvia Preda    |    27 Noi 2021   •   13:59

După verificarea făcută de inspectorii Comisariatului Regional pentru Protecția Consumatorilor Regiunea (CRPCR) București – Ilfov, la Halele Centrale Obor din Capitală, în urma căreia, activitatea halei a fost suspendată din cauza a multiple nereguli, vineri au avut loc acțiuni de recontrol la operatorii economici care își desfășurau activitatea aici.

Aceste reverificări s-au desfășurat ca urmare a solicitării trimise către CRPCR București - Ilfov de compania care administrează halele.

"S-a constatat că, din totalul de 22 de puncte de lucru la care a fost verificată remedierea abaterilor descoperite cu 3 zile în urmă, doar la 19 s-a înregistrat realizarea efectivă a acestora, fiind dispusă reluarea activității, pentru magazinele acestor societăți. În cazul operatorilor economici Flap Co Internațional S.R.L. și Apollo 13’ S.R.L., comisarii CRPRC București-Ilfov au constatat că nu au fost remediate deficiențele, nu au fost schimbate vitrinele frigorifice învechite și uzate și, în cazul acestora, s-a menținut măsura de oprire a activității, urmând ca deschiderea acestor magazine să se realizeze după aducerea întregului spațiu la conformitate", au transmis, sâmbătă, reprezentanții ANPC.

Reacția celor care administrează Piaţa Obor din Capitală, după raidul comisarilor de la ANPC la Halele închise

Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor (ANPC) a propus marți închiderea Halelor Obor din București după ce au fost găsite vitrine frigorifice cu rugină și mucegai, dar și alimente cu perioada de valabilitate expirată.

×
Subiecte în articol: halele Obor
Parteneri
A murit Daniel Barbu, fost ministru al Culturii
x close