Antena 3 CNN Actualitate Hamsia, mâncarea de bază a turiştilor de pe litoralul românesc

Hamsia, mâncarea de bază a turiştilor de pe litoralul românesc

Hamsia, mâncarea de bază a turiştilor de pe litoralul românesc
Sursa foto: Foto: retzetar.wordpress.com
14 Aug 2011   •   19:32

După ce s-au înghesuit între staţiuni, pe plaje şi în mare, turiştii şi-au dat coate şi la mâncare. Preferatele tuturor au fost hamsiile, care s-au vândut cu sutele de kilograme.

Hamsiile se mănâncă oriunde, oricît, la orice oră. Dimineaţa, la prînz şi seara, pe plajă, la terasă, chiar şi în mers. Simple, cu sos, cu lămâie sau fără. Nici pizza n-are gust fără ele. 

Reţeta succesului este simplă. Atât de simplă încât hamsiile sunt peste tot: în tonetele de pe falezele staţiunilor, la terasele cu autoservire, chiar şi în restaurantele scumpe.

O porţie de 100 de grame costă pe litoral între 2 şi 5 lei, dar la restaurant preţul poate fi chiar dublu.

 









×
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close