Antena 3 CNN Actualitate Suntem amenințați! România a fost ținta „războiului de propagandă”

Suntem amenințați! România a fost ținta „războiului de propagandă”

Suntem amenințați! România a fost ținta „războiului de propagandă”
de S.T.    |    08 Iun 2016   •   19:11

România a fost ținta „războiului de propagandă”, una din amenințările actualității, a afirmat miercuri ambasadorul SUA la București, Hans Klemm, referindu-se la declarațiile președintelui rus Vladimir Putin după ce sistemul antirachetă de la Deveselu a devenit operațional.

„Războiul de propagandă este un alt tip de amenințare. Bineînțeles, nu este o amenințare nouă pentru Alianța Nord-Atlantică. Am văzut acest tip de amenințare în timpul Războiului Rece, dar am observat că a evoluat în ultimii ani. Din nefericire, România a fost ținta unor asemenea atacuri”, a spus diplomatul american, informează Agerpres.

El a făcut referire la declarațiile președintelui rus Vladimir Putin. „Săptămâna trecută, președintele Putin a făcut declarații împotriva României în contextul participării acestei țări la rețeaua sistemului antirachetă. Alianța a petrecut ore întregi pentru a explica intențiile acestui sistem, cum funcționează, ce poate face și ce nu. Cu toate acestea, Rusia continuă să emită relatări false”, a afirmat diplomatul american.

Avertismentul lui Putin: România și Polonia s-ar putea afla în raza de acțiune a rachetelor rusești

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close