Antena 3 CNN Actualitate Haos la Direcția Regim Permise, după ce sistemul informatic a căzut

Haos la Direcția Regim Permise, după ce sistemul informatic a căzut

Haos la Direcția Regim Permise, după ce sistemul informatic a căzut
Sursa foto: Foto captura Antena 3
07 Ian 2020   •   11:22

Haos la Direcția Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor, după ce sistemul informatic al instituției a fost blocat total marți dimineață. 

Timp de două ore, înmatriculările, examinările celor care vor să obțină permisul de conducere sau eliberarea de permise au fost întrerupte. În acest moment se lucrează pentru restabilirea totală a sistemului. 

Potrivit conducerii, problema a apărut de la climatizarea serverului instituției.

Șeful DRPCIV, Florin Catană, a confirmat, într-o intervenție telefonică la Antena 3, că au existat probleme în primele ore ale programului, în ceea ce privește activitățile principale, însă echipele de intervenție lucrează la restabilirea sistemului.

”Nu știm la ora actuală din ce motiv s-a oprit sistemul de climatizare. S-a acționat în principal pentru remedierea erorii. Nu am terminat încă investigațiile din ce motiv s-a oprit sistemul de climatizare, și, în mod normal, imediat ce a ajuns în parametrii de risc, s-a oprit și sistemul informatic. A fost remediată defecțiunea din punct de vedere al instalației de climatizare. Sistemul informatic e pornit conform unor proceduri etapizate astfel încât să nu fie afectată siguranța acestuia. În prezent, activitatea se desfășoară în mod normal”, a spus Florin Catană, la Antena 3.

 

×
Subiecte în articol: Direcția Regim Permise
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close