Antena 3 CNN Actualitate Haos pe șoselele din România din cauza viscolului. Mai multe drumuri sunt închise

Haos pe șoselele din România din cauza viscolului. Mai multe drumuri sunt închise

Circulația rutieră este blocată pe mai multe drumuri din țară din cauza zăpezii și a viscolului puternic.

Haos pe șoselele din România din cauza viscolului. Mai multe drumuri sunt închise
de Delia Bulgaru    |    Ioana Mircea    |    05 Feb 2023   •   13:19

Pe Autostrada 1, circulația este întreruptă, între localitățile Boița și Mohu, din cauza vremii, dar și a vizibilității extrem de reduse.

Și DN57 este închis, după ce mai mulți bolovani s-au prăbușit în localitatea Cozla, pe o distanță de 100 de metri și au blocat în totalitate drumul spre Râmnicu Sărat.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Până acum s-a circulat cu ajutorul autorităților, însă șoferii se blochează pe Drumul Național 22, unde a nins abundent și este viscol extrem de puternic.

Șoferii nu pot trece pe acest drum, așadar, nu încercați să ajungeți aici, pentru că autoritățile nu pot estima când va fi redeschis și asta din cauza vântului puternic.

Vântul mătură toată zăpada care se află pe câmp și acoperă drumul astfel încât nu poate fi circulat.

Citește și: 60 de oameni, dintre care 14 copii, sunt blocați la cabana lovită de avalanșă, pe Transfăgărășan. Salvamontiștii încearcă de ore bune să intervină

În acest moment intervin utilaje de deszăpezire care aruncă cu nisip. De asemenea, mai sunt alte două drumuri cu restricții de circulație. Este vorba despre DN2 B, drumul care leagă Buzău de Brăila. Acest drum a fost redeschis astăzi la ora 11 după ce aseară autoritățile l-au închis preventiv și se poate circula acolo cu restricție de tonaj, este vorba de 3,5 tone.

Aceeași situație este și pe și pe E85. Acesta a fost redeschis în această dimineață și la fel se circulă cu restricție de tonaj.

×
Subiecte în articol: viscol drum inchis
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close