Antena 3 CNN Actualitate Haos pe Aeroportul Otopeni! Mai multe zboruri au fost anulate. Pasager: "Mi-am pierdut încrederea!"

Haos pe Aeroportul Otopeni! Mai multe zboruri au fost anulate. Pasager: "Mi-am pierdut încrederea!"

Haosul continuă și astăzi pe Aeroportul Otopeni, acolo unde zborurile sunt ca o loterie! Mai multe curse sunt amânate sau chiar anulate. Oamenii sunt revoltați şi le transmit companiilor aeriene un mesaj.

Haos pe Aeroportul Otopeni! Mai multe zboruri au fost anulate. Pasager: "Mi-am pierdut încrederea!"
Sursa foto: Hepta | Mediafax Foto / Dragos Savu
de Claudia Popovici    |    02 Iul 2022   •   16:23

Și astăzi sunt 100 de oameni ce s-au s-au trezit practic blocați la terminalul plecării.

Călătorii au ajuns chiar să doarmă pe bagaje în așteptarea decolării.

Situația este provocată de lipsa personalului concediat pe durata pandemiei, precum și de diverse defecțiuni ale aeronavelor în această perioadă.

Mai exact, 4 zboruri au fost anulate astăzi, 3 dintre acestea din cauza lipsei de aeronave care fie nu au ajuns în țară, fie au defecțiuni, iar cel de-al patrulea din cauza lipsei de personal de zbor.

Cei din cadrul companiilor aeriene susțin că vina o au operatorii pentru că nu și-au prevăzut personal suficient pentru a putea opera zborurile, fie nu au aeronave.

 "Zborul era programat pentru ora 17:35. Suntem cu un grup de elevi din județul Bistrița. Suntem plecați de la ora 5 dimineața de acasă. Este greu", spune o femeie. 

Stăm de la 12:30 și greu cu copiii. Suntem porniți de la 5 dimineața și așteptăm. Am crezut că s-a anulat, dar întârzie o oră poate și mai mult", mai spune cineva.

"Mi-am pierdut încrederea! Dacă nu poți să onorezi anumite servicii, nu mai vinde bilete", le recomandă companiilor aeriene o pensionară.

 

×
Subiecte în articol: Aeropot Otopeni zboruri anulate
Parteneri
Meteorologii au anunțat când scăpăm de ploi
x close