Antena 3 CNN Actualitate Harghita. O femeie a ajuns în stare gravă la spital după ce a fost atacată de urs

Harghita. O femeie a ajuns în stare gravă la spital după ce a fost atacată de urs

Harghita. O femeie a ajuns în stare gravă la spital după ce a fost atacată de urs
Sursa foto: Foto: Intact Images
04 Aug 2011   •   18:35

O femeie de 55 de ani din comuna harghiteană Volobeni a ajuns, joi, în stare gravă la spital, după ce a fost atacată de un urs într-o zonă împădurită din apropierea localităţii, informează Mediafax.
   
Potrivit dispeceratului Serviciului Judeţean de Ambulanţă Harghita, un bărbat a sunat la 112 pentru a anunţa că soţia sa a fost atacată de un urs.
   
Bărbatul şi-a transportat soţia cu un tractor, din pădure până la drumul european E 578, unde a fost preluată de salvarea care a transportat-o la Spitalul din municipiul Gheorgheni.
   
Medicii de la Secţia Urgenţă a Spitalului Municipal Gheorgheni au constatat că femeia, adusă în stare de şoc, a fost muşcată de animal atât de mâna dreaptă, cât şi de coapse, provocându-i pierderi de ţesut, motiv pentru care au hotărât că ea trebuie operată de urgenţă.
   
După intervenţia chirurgicală, dr. Imad Canan, de la Secţia Chirurgie a Spitalului Municipal Gheorgheni, a declarat că pacienta a fost transferată la secţia ATI, că este stabilizată şi că starea ei generală este, în prezent, bună.

Totuşi medicul consideră că nu se poate spune deocamdată că este în afara oricărui pericol.
   
Acesta este primul atac de urs înregistrat în acest an în judeţul Harghita.

×
Parteneri
Cod galben de ploi, ninsoare şi vânt. Se strică vremea în toată ţara
x close