Antena 3 CNN Actualitate Se înroșește harta în jurul Capitalei! Bragadiru se află în carantină pentru a cincea oară

Se înroșește harta în jurul Capitalei! Bragadiru se află în carantină pentru a cincea oară

Orașul Bragadiru este deja în carantină. Măsura este aplicată timp de 14 zile. În Bragadiru locuiesc aproximativ 70.000 de oameni, iar o mare parte din ei vin la muncă în București. Sunt însă foarte mulţi oameni care nici măcar nu ştiu că oraşul este închis.

Se înroșește harta în jurul Capitalei! Bragadiru se află în carantină pentru a cincea oară
de Roxana Ciucă    |    16 Mar 2021   •   18:46

Poliţiştii au împânzit străzile din Bragadiru. Toţi şoferii sunt verificaţi la intrarea şi ieşirea din oraş. 

Este a cincea oară când autorităţile impun carantina în oraşul de lângă Capitală. Mulţi localnici au fost însă luaţi prin suprindere. 

Pentru fiecare ieşire din casă, locuitorii din Bragadiru tebuie să aibă declaraţie pe proprie răspundere, adeverinţă de la angajator sau legitimaţie de serviciu. 

Terasele, restaurantele, sălile de jocuri şi saloanele de frumuseţe sunt închise, iar elevii fac ore exclusiv online. Bragadiru rămâne în carantină până pe 29 martie ora 22.00.

Astfel, se limitează deplasarea persoanelor, care devine permisă doar pe bază de declarație pe proprie răspundere, legitimație de serviciu sau adeverință eliberată de angajator.

Potrivit Ordinului șefului DSU pentru instituirea carantinei, în orașul Bragadiru rata de incidență a cazurilor de COVID a fost duminică de 6,46 la mia de locuitori.

Mai multe localităţi din jurul Bucureştiului au intrat în carantină în ultimele zile, printre ele Clinceni şi Dobroeşti.

×
Subiecte în articol: Bragadiru Capitală carantină
Parteneri
Elevii care pot avea vacanţa de Paşte prelungită
x close