x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept

Fii alături de noi!

Hassan Awdi, fugar căutat de Poliția Română, acuzații uluitoare: 97% dintre magistrați sunt membri SRI

de 21 Aug 2017   •   22:29
Hassan Awdi, fugar căutat de Poliția Română, acuzații uluitoare: 97% dintre magistrați sunt membri SRI 16

Omul de afaceri Hassan Awdi, condamnat în lipsă la opt ani de închisoare, căutat de Poliția Română, vrea să ceară despăgubiri de 800 de milioane de la statul român.

”Voi cere despăgubiri de aproximativ 800 de milioane de euro pentru 134 de proprietăți pe care 7 judecători și 13 lichidatori precum Remus Borza mi le-au furat” a spus Awdi.

Omul de afaceri a făcut și o serie de acuzații extrem de grave, într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Antena 3.

”Sunt câțiva ofițeri SRI conectați cu Remuz Borza. (...) 97% dintre judecători și procurori sunt membri SRI, cum poți avea justiție în România? (...) Să vă dau un nume din SRI? Florian Coldea e doar unul dintre ei (...) DNA a refuzat să investigheze (...) Controlam distribuția ziarelor, ceva foarte important pentru alegeri. SRI era interesat de mine”a spus Awdi.

Hassan Awdi, om de afaceri cu cetăţenie libaneză şi americană, a fost condamnat definitiv de Curtea de Apel Bucureşti la 8 ani închisoare cu executare într-un dosar în care a fost trimis în judecată de DIICOT pentru falimentarea companiei CFR Mesagerie. 

Libanezul este cel care a cumpărat în 2003 Rodipet, fiind considerat ”groparul” companiei.

Libanezul a obținut în anul 2015 despăgubiri de 13 milioane de euro de la Statul Român pentru privatizarea eșuată a Rodipet

Din 2009, de când DIICOT i-a pus sechestru pe toate firmele şi proprietăţile, Hassan Awdi se află la Beirut şi spune că nu se mai întoarce în România fiindcă a fost ameninţat şi îi este frică.

sati