Antena 3 CNN Actualitate Hectare întregi de culturi agricole mustesc de apă. Oamenii se uită neputincioşi către ceruri

Hectare întregi de culturi agricole mustesc de apă. Oamenii se uită neputincioşi către ceruri

Hectare întregi de culturi agricole mustesc de apă. Oamenii se uită neputincioşi către ceruri
de O.P.    |    12 Iun 2013   •   05:54

Nu a fost mai bine nici în alte locuri din ţară. Sute de gospodării şi hectare întregi de culturi agricole au fost distruse de grindină şi ploi. În judeţul Suceava, peste 100 de familii au rămas izolate după ce drumurile au fost acoperite de pâraiele care au ieşit din matcă, iar o localitatea a rămas fără curent electric.

Probleme au fost şi în Constanţa şi Dâmboviţa, unde mai multe gospodării au fost inundate.

În comuna Cornu Luncii, a plouat cu gheaţă aproape o oră. Sute de hectare de culturi au fost complet distruse, spre disperarea oamenilor cărora le-au murit şi animalele din gospodărie.

Aproape 100 de familii au rămas izolate după ce pâraiele s-au umflat şi au distrus podeţele de acces, iar întreaga comună a rămas fără energie electrică.

Viiturile au făcut prăpăd şi în câteva localităţi din Constanţa. Zeci de case, gospodării, poduri şi podeţe, dar şi terenuri agricole au fost distruse. În comuna Peştera, apa a măturat tot ce i-a stat în cale.

Oamenii au cerut ajutorul pompierilor pentru a scoate apa din curţi. La Târgu Jiu, mai multe străzi au fost inundate în urma unei ploi torenţiale.

×
Subiecte în articol: inundatii furtuni furtuna grindina ploi
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close