Hillary Clinton explică de ce și-a ascuns boala de care suferă. Dezvăluirile femeii care vrea să scrie istorie în Statele Unite - VIDEO

de A.M.P    |    13 Sep 2016   •   16:28
Hillary Clinton explică de ce și-a ascuns boala de care suferă. Dezvăluirile femeii care vrea să scrie istorie în Statele Unite - VIDEO Foto: Hillary Clinton/Facebook

Hillary Clinton a afirmat, într-un interviu pentru CNN, că a ținut sub secret diagnosticarea ei cu pneumonie pentru că nu a crezut că va conta atât de mult, argumentând că ceea ce s-a întâmplat la ceremonia de comemorare a victimelor de la 11 septembrie a fost o simplă amețeală.

Candidatul democrat la prezedențiale a declarat, în emisiunea lui Anderson Cooper, la CNN, că se "simte mult mai bine" după acel incident de la New York, potrivit Daily Mail.

Hillary Clinton a mai spus că regretă că a încercat să treacă cu vederea boala ei, în loc să își ia liber și să încerce să se recupereze.

"Evident că ar fi trebuit să mă odihnesc mai din timp. Probabil era mai bine dacă mi-aș fi anulat programul de vineri dar, ca mulți alți oameni, pur și simplu am crezut că pot merge așa mai departe. Însă, evident, nu am reușit”

Hillary Clinton a afirmat că se simte ”tot mai bine" și este nerebdătoare ca programul ei să reintre la normal.

Parteneri
x close