Antena 3 CNN Actualitate Hipermarketurile mai au marfă DOAR pentru 3 zile. Vremea rea împiedică aprovizionarea magazinelor

Hipermarketurile mai au marfă DOAR pentru 3 zile. Vremea rea împiedică aprovizionarea magazinelor

Hipermarketurile mai au marfă DOAR pentru 3 zile. Vremea rea împiedică aprovizionarea magazinelor
de O.P.    |    27 Ian 2014   •   13:52

Ninsorile şi viscolul au paralizat România. Sute de şoferi au fost prinşi captivi între mormanele de zăpadă, iar pe drumurile naţionale şi europene, tirurile au fost trase pe dreapta, pentru a nu bloca circulaţia, în eventualitatea unui accident.

Dacă sunteţi într-o situaţie dificilă, dacă ştiţi persoane care sunt blocate în nămeţi, sau dacă vreţi să ne trimiteţi fotografii care merită văzute de toţi, trimiteţi-ne poveştile şi fotografiile voastre pe adresa de mail
[email protected]


Acest lucru înseamnă, pe lângă neplăcerea şi revolta evidente, că marile lanţuri de magazine din întreaga ţară, care urmau să fie aprovizionate cu marfă de aceste tiruri îşi termină pe zi ce trece proviziile.

"Mai avem marfă proaspătă doar pentru 3-4 zile", a declarat Delia Nica, vicepreşedinte al Asociaţiei Marilor Reţele Comerciale.

Astfel, dacă ieşiţi la cumpărături să nu vă aşteptaţi să găsiţi pe rafturile magazinelor fructe sau legume foarte proaspete.



×
Parteneri
Zboruri comerciale, bruiate de ruşi inclusiv în spaţiul aerian al României
x close