Antena 3 CNN Actualitate Turiştii care vor veni pe litoral vor fi supravegheaţi, iar mulţi dintre ei vor fi serviţi în cameră

Turiştii care vor veni pe litoral vor fi supravegheaţi, iar mulţi dintre ei vor fi serviţi în cameră

Hotelierii de pe litoral se pregătesc să deschidă unităţile de cazare, mai ales că sezonul turistic ar fi trebuit deja să fi început.

Turiştii care vor veni pe litoral vor fi supravegheaţi, iar mulţi dintre ei vor fi serviţi în cameră
de S.T.    |    02 Mai 2020   •   17:00

Chiar dacă anul acesta data la care primii turişti vor veni pe litoral este încă incertă, hotelierii au început să facă angajări, deoarece au nevoie de personal sumplimentar.

Turiştii vor fi supravegheaţi, iar mulţi dintre ei vor fi serviţi în cameră.

Hotelierii de pe litoral fac eforturi să ofere cele mai bune şi mai sigure condiţii turiştilor, după ce industria pe care o reprezintă a fost lovită crunt de pandemia de coronavirus.

Au nevoie de turişti, aşa că preocuparea majoră este îndeplinirea cu stricteţe a tuturor regulilor impuse de guvernanţi pentru ca litoralul să-şi deschidă porţile.

La fiecare hotel va fi un număr mai mare de ospătari, bucătari şi cameriste. Acestora li se adaugă supraveghetorii care vor sta cu ochii pe turişti şi vor sesiza orice problemă, mai ales dacă aceasta este de sănătate.

În fiecare an, hotelierii s-au plâns de forţă de muncă, iar în sezonul acesta angajarea de personal suplimentar va fi o provocare.

Cei care vor lucra pe litoral vor avea asigurate şi cazarea şi masa pe tot parcursul sezonului. 

×
Subiecte în articol: litoral cazare hotelieri
Parteneri
Daniel Baciu, mesaj pentru toți pensionarii români
x close