Antena 3 CNN Actualitate Hollywoodul s-a mutat în FERENTARI. Urmărire ca în filme, bătăi în mijlocul străzii între o soţie încornorată, soţul adulter şi amanta tânără

Hollywoodul s-a mutat în FERENTARI. Urmărire ca în filme, bătăi în mijlocul străzii între o soţie încornorată, soţul adulter şi amanta tânără

Hollywoodul s-a mutat în FERENTARI. Urmărire ca în filme, bătăi în mijlocul străzii între o soţie încornorată, soţul adulter şi amanta tânără
de O.P.    |    04 Dec 2013   •   06:07

 Zicala "viaţa bate filmul" s-a adeverit din nou azi noapte în cartierul Ferentari din Capitală. Protagoniştii telenovelei au fost un bărbat şi amanta acestuia, cu 20 de ani mai tânără.

Cei doi iubăreţi au fost prinşi în flagrant de soţia bărbatului care a decis să le dea o lecţie celor doi amanţi.

A urmat o cursă nebună cu maşinile prin capitală, mai multe certuri în mijlocul străzii şi un accident demn de orice film de la Hollywood. Povestea s-a terminat la spital pentru soţie după ce a fost călcată cu maşina de bărbat.   

Femeia e 46 de ani ştia că soţul ei este la muncă. Un telefon primit în miez de noapte i-a întunecat mintea şi a făcut-o să se gândească la răzbunare. Tocmai aflase că soţul se ascunde cu amanta într-o dubiţă în târgul Pucheni.  Nu a mai stat pe gânduri, şi-a luat fiul şi au pornit spre târg. Prins în flagrant, soţul femeii a încercat să scape şi a plecat cu maşina. In grabă şi-a accidentat nevasta. 

Deşi femeia era întinsă pe jos, soţul şi-a abandonat nevasta şi a fugit cu amanta. Fiul şi-a ajutat mama să urce în maşină şi au pornit în urmărirea celor doi. I-au oprit pe Calea Ferentari, după ce fiul bărbatului a blocat strada cu maşina, iar tatăl a intrat cu duba în el.

Deşi i-a aplicat câteva lovituri zdravene amantei, cea care a ajuns la spital a fost soţia bărbatului. Femeia s-a ales cu mai multe plăgi după ce soţul a lovit-o cu maşina. Poliţiştii au deschis o anchetă, iar soţul femeii ar putea fi acuzat de tentativă de omor dacă se dovedeşte că şi-a accidentat intenţionat nevasta.

×
Subiecte în articol: agresiuni Ferentari
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close