Antena 3 CNN Actualitate Horia Constantinescu, șeful ANPC, deranjat de prezența jurnaliștilor de la priveghiul fiului patronului de la Ferma Dacilor: ”Este jenant ceea ce faceți”

Horia Constantinescu, șeful ANPC, deranjat de prezența jurnaliștilor de la priveghiul fiului patronului de la Ferma Dacilor: ”Este jenant ceea ce faceți”

Șeful ANPC, Horia Constantinescu, a fost deranjat de prezența presei la priveghiul băiatului de 11 ani al patronului de la Ferma Dacilor.

de Redacția Antena 3 CNN    |    29 Dec 2023   •   17:00

La doar câteva ore după tragedie, șeful Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorului (ANPC) a declarat pentru Antena 3 CNN, că îl leagă o prietenie de trei decenii de Cornel Dinicu și că plănuia să meargă cu fiul său acolo, la pensiune.

Astăzi, Horia Constantinescu a mers la priveghiul fiului patronului pensiunii care s-a făcut scrum.

La ieșire, șeful ANPC s-a arătat deranjat de prezența jurnaliștilor de la fața locului, cărora le-a spus doar: ”Este jenant ceea ce faceți”, a declarat acesta.

Citește și: Primele imagini cu patronul de la Ferma Dacilor, care ţine în braţe un tablou cu fiul său, pe care l-a pierdut în incendiul de la pensiune 

Reamintim faptul că un incendiu devastator a izbucnit marţi dimineață la Ferma Dacilor, o pensiune care funcționa fără autorizație de securitate la incendiu şi la care au fost găsite, în urma controalelor, o serie de nereguli.

Ultimul control a fost efectuat în 2019 și atunci s-au găsit foarte multe probleme. 

Bilanțul în acest moment este cutremurător: şapte morţi, printre care trei copii, şi o persoană neidentificată încă.

Un număr de 26 de persoane se aflau azi dimineață în pensiunea Ferma Dacilor.

Erau cazate în pensiune în momentul în care a izbucnit acest incendiu, care a cuprins în totalitate întregul complex turistic.

×
Parteneri
Sebastian Burduja şi-a depus candidatura la Primăria Capitalei
x close