Antena 3 CNN Actualitate Horoscop 17 decembrie - Zodia care astăzi are parte de întâlniri interesante

Horoscop 17 decembrie - Zodia care astăzi are parte de întâlniri interesante

Horoscop 17 decembrie - Zodia care astăzi are parte de întâlniri interesante
de S.T.    |    17 Dec 2017   •   09:37

Berbec

Trebuie sa fiti extrem de calm si de rezonabil. Luna se indreapta spre Berbec, iar aceasta zi aduce un impuls de innoire, se contureaza ceva la care veti lucra in decursul urmatoarei luni. Ganditi-va ce povara sunteti dispus sa va asumati, nu va creati griji suplimentare. Fiecare alegere trebuie abordata cu multa intelepciune, chiar si cand este vorba despre cercul de cunostinte. Nu cheltuiti excesiv. Fiti retinut atunci cand ideile si interesele dumneavoastra nu coincid cu ale partenerilor. Conflictele pot evolua rapid.

Taur

Inca de la primele ore sunteti intr-o stare visare. Dintre toate modelele de comportament, cel mai logic pentru dumneastra este acela de a nu va impotrivi, de a lasa lucrurile sa curga de la sine, fara sa interveniti. In acelasi timp, astazi veti intui mai clar ca niciodata tendintele momentului. Dar nu veti dori sa faceti nimic. Cu alte cuvinte, chiar daca stiti cum sa dobanditi succes, nu veti dori sa actionati in nici un fel.

Gemeni

Chiar daca nu sunteti un om de creatie, maine este o exceptie, pentru ca astrele fac astazi din dumneavoastra un adevarat artist. Ce inseamna asta? Ca astazi veti reusi sa cuceriti inimile unor persoane utile, dar indiferente pana acum sau veti reusi, cu un dar nebanuit, sa convingeti ca dumneavoastra sunteti cei care aveti dreptate.

Rac

Aveti numai idei interesante, care vor avea o influenta pozitiva asupra carierei dumneavoastra. De asemenea, este posibil ca, in loc de idei, sa cunoasteti o persoana deosebita. Nu va fi ceva romantic, dar din punct de vedere material, totul va fi de perspectiva. In orice caz, este posibil ca astazi sa castigati niste bani.

Leu

Astrele va ofera oportunitati pentru intalniri interesante. Este foarte posibil ca una din aceste intrevederi sa fie romantica. Nu trebuie insa sa credeti ca va fi ceva serios, adica o relatie de durata. In rest, ziua va fi una plina de evenimente si palpitanta. Iar pentru a fi la momentul potrivit in locul potrivit, bazati-va pe intuitie.

Continuarea, pe jurnalul.ro.

×
Subiecte în articol: Horoscop astre Horoscop astrologie
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close