Antena 3 CNN Actualitate Horoscop 4 octombrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Săgetătorii se descurcă bine la muncă, Fecioarele își urmează instinctul

Horoscop 4 octombrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Săgetătorii se descurcă bine la muncă, Fecioarele își urmează instinctul

Horoscop 4 octombrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Ziua ne cere concentrare şi pragmatism pentru că putem avea rezultate uimitoare.

Horoscop 4 octombrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Săgetătorii se descurcă bine la muncă, Fecioarele își urmează instinctul
Sursa foto: Antena 3
de Redacția Antena 3 CNN    |    04 Oct 2021   •   09:00

Horoscop 4 octombrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Berbec

Berbecii muncesc foarte serios, poate în colaborare cu autorităţile, sau poate ei vor fi o autoritate prin ceea ce fac şi prin rezultatele pe care le au. 

Horoscop 4 octombrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Taur

Taurii sunt mai creativi astăzi. Își depășesc limitele și, la un moment dat, mulțumiți de ei înșiși își vor spune ”nu credeam că sunt în stare să fac asta!”

Horoscop 4 octombrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Gemeni

Pentru Gemeni ziua aduce discreție, se concentrează mai bine dacă nu împărtășesc nimănui ce au de făcut. Bune discuții și în casă, se rezolvă o problemă practică.

Horoscop 4 octombrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Rac

Pentru Raci ziua este marcată de discuții definitiorii, dar nu definitive. Își spun opinia cu foarte multe argumente și fie lămuresc pe cineva, fie se clarifică relația lor cu o persoană.

Horoscop 4 octombrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Leu

Pentru Lei, rezultate bune obținute datorită muncii lor. Au un parcurs foarte bun, foarte practic, foarte eficient.

Horoscop 4 octombrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Fecioară

Hotărâre și determinare. Trebuie să o țină pe a lor, chiar dacă sunt considerate prea exigente sau prea scrupuloase, e bine să își asculte sufletul și conștiința, și să facă lucrurile așa cum ele sunt convinse că e bine. 

Horoscop 4 octombrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Balanţă

Ziua poate aduce foarte multă rigoare, de aceea au șansa cu Mercur Retrograd să repare niște lucruri care au scăpat. Poate nu neapărat la ele, dar la alții, iar acești alții sunt importanți în economia echipe de lucru, așa încît rezolvă treburile greșite ale altora. 

Horoscop 4 octombrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Scorpion

Ziua este marcată de consultări cu diverse persoane. Poate nu le cer neapărat sfaturi, dar cumva îi surprind tot felul de vorbe și pun cap la cap, extrag o pildă pentru ei astăzi. 

Horoscop 4 octombrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Săgetător

Abnegație și dăruire astăzi. Poate nu au chef sau nu cade în sarcina lor, dar fac o treabă totuși, pentru ca ea să fie finalizată bine. Toată lumea îi consideră cei mai buni specialiști.

Horoscop 4 octombrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Capricorn

Capricornii au nevoie să se consulte azi cu persoane care poate nu au funcții înalte, dar le pot da informații din sfera înaltă. 

Horoscop 4 octombrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Vărsător

Ziua este marcată de precizie, au nevoie să nu aibă scăpări, să fie conștiincioși. Poate nu o fac neapărat că vor, ci pentru că alți ochi sunt pe ei sau vor să dea un exemplu bun altora.

Horoscop 4 octombrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Peşti

Foarte bună zi pentru reliefarea calităților profesionale. Trebuie să facă cumva demonstrația lor, iar la final de zi pot avea o ușă deschisă, sau niște argumente în plus. 
 

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Mesaj RO-Alert în Slănic Prahova: ”Părăsiți zona!”
x close