Antena 3 CNN Actualitate HOROSCOP. Ce caută fiecare zodie la o aventură de-o vară

HOROSCOP. Ce caută fiecare zodie la o aventură de-o vară

HOROSCOP. Ce caută fiecare zodie la o aventură de-o vară
28 Iun 2018   •   17:17

HOROSCOP BERBEC 
Ce cauți: Berbecul este cel mai probabil zodia care a inventat aventurile de o vară. Sunteți încrezători, va place să ieșiți în oraș și datorită planetei voastre dominante, Marte, aveți un magnetism care nu poate fi refuzat. Persoanele care te intrigă cu adevărat sunt cele care sunt mai greu de obținut. Nu pentru că ele nu sunt interesate, bineînțeles, ci pentru că îți place să flrtezi cât mai mult 
Pe cine ar trebui să alegi: persoana care te tot tachinează.

HOROSCOP TAUR 
Ce cauți: Este posibil să nu recunoaști, dar este o dorință secretă a Taurului să trăiască într-o comedie romantică măcar pentru o zi. Aventura va începe cel mai probabil într-un mod surprinzător, precum într-o comedie romantică.  
Pe cine ar trebui să alegi: noul vecin cu care te tot întâlnești din întâmplare. 

HOROSCOP GEMENI 
Ce cauți: Pe scurt, vă place o aventură cu cât mai puține implicații emoționale dar suficient de intensă pentru a te menține interesat cât durează. Asta inseamnă să găsești o persoană care să împărtășească măcar câteva dintre interesele tale și poate dezbate aceste lucruri în pat. La urmă urmei, nu ai fi un Geaman dacă te-ai mulțumi cu tăcerea. 
Pe cine ar trebui să alegi: Persoana cu care te întâlnești din înatmplare la toate evenimentele muzicale. 

HOROSCOP RAC 
Ce cauți: Ești o zodie nostalgică și mai ales în lunile de vară se resimte acest lucru. Chiar dacă nu plănuiai o vizită în orașul natal s-ar putea să te trezești că îți cauți prietenii din trecut, doar pentru a vedea ce mai fac. 
Pe cine ar trebui să alegi: iubirea neîmplinită din liceu  

HOROSCOP LEU 
Ce cauți: Îți vine cheful de o aventură amoroasă când te simți tu cel mai bine. Unii lei susțin că se simt perfect 100% din timp dar alții trec printr-un proces lung pentru a alege ținută perfectă, coafură și parfumul ideal. Nu este de mirare că sunteți în căutarea unei  străluciri asemănătoare în aventurile de-o vară și tindeți să îi întâlniți la evenimente mai pompoase.  
Pe cine ar trebui să alegi: Un oaspete de la o nuntă elegantă  

HOROSCOP FECIOARĂ 
Ce cauți: Îți dorești o aventură de o vară  dar ai anumite standarde pentru a alege această persoană. Mai degrabă decât un străin total, preferi pe cineva pe care cunoașteți sau care se învârte în același cerc social și care te percep în același fel. În acest fel, există o anumită încredere stabilită de dinainte.
Pe cine ar trebui să alegi: Vărul unuia dintre prietenii apropiați. 

HOROSCOP BALANȚĂ 
Ce cauți: fiind o zodie foarte socială, în această vară îți vei exide cercul social și îți dorești o persoană nouă, interesantă, care dorește să învețe aceleași lucruri cu tine. 
Pe cine ar trebui să alegi: o persoană nouă, dintr-un anturaj creat recent. 

HOROSCOP SCORPION  
Ce cauți: Pe cât de palpitant poate fi să ai o aventură de o vară, tu defapt îți dorești să cunoști o persoană, să îți împărtășești secretele cu ei și să deveniți, în esență, un cuplu real. Se întamplă rar, dar aventurile de vară pot să își depăsească sezonul. 
Pe cine ar trebui să alegi: persoane care te atrage atât la pat, cât și pentru cumpărăturile casnice. 

HOROSCOP SĂGETĂTOR 
Ce cauți: Îți petreci vara într-un mod activ și ai nevoie de cineva care să țină pasul cu tine sau după care să fugi. Din fericire, ieșirile frecvențe (atât în apropiere și departe de casă ), te expune la alți oameni, de la care aveți o mulțime de lucruri noi de învățat.  
Pe cine ar trebui să alegi: ghidul turistic sau partenerul de călătorie.  

HOROSCOP CAPRICORN 
Ce cauți: Pentru a o spune frumos, Capricornii nu au tendința de a fi copii amorezați în vară. Mai degrabă ți-ai lucra mintea decât să îți iei câteva zile libere ceea ce îți poate îngreuna găsirea unui partener. Preferi să îți petreci timpul liber luând în sfârșit o pauză, singur. 

Pe cine ar trebui să alegi: Fă-ți în sfârșit de cap, cu oricine, măcar odată! 
  
HOROSCOP VĂRSĂTOR 
Ce cauți: Nu sunteți semnul cel mai înnebunit după flirturi dar independența ta te face candidatul ideal pentru o aventură de vară . De fapt, o aventură pentru tine poate nu implică sexul deloc. Ar putea fi pur și simplu  o scurtă legătură intensă cu un străin total care, atunci când se uită înapoi la tine, nu pare a fi real (iar dacă sexul este implicat, cu atât mai bine). 
Pe cine ar trebui să alegi: Un străin întâlnit din întâmplare, pe care nu îl vei mai vedea niciodată.  
  
HOROSCOP PEȘTI 
Ce cauți: Când faci o vacanță, dorești să scapi complet de viață de zi cu zi și escapadă ar fi completă fără o aventură romantică? Aventura ta de vară va avea o conexiune  instantanee cu tine, chiar dacă nu vorbiți aceiași limbă. 
Pe cine ar trebui să alegi: Un străin aflat într-un bar sau la o cafenea.

Sursă: R29  
  

×
Subiecte în articol: Horoscop zodiac zodii
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close