Antena 3 CNN Actualitate Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Berbecii au parte de cuceriri, Racii rezolvă probleme importante

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Berbecii au parte de cuceriri, Racii rezolvă probleme importante

Horoscop 28 mai 2020. Camelia Pătrășcanu a prezentat, joi, horoscopul pentru această zi.

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Berbecii au parte de cuceriri, Racii rezolvă probleme importante
Sursa foto: antena 3
28 Mai 2020   •   08:45

Berbec - pofta în cui. Nu au voie să cheltuiască imprudent. Au parte de o conversație plăcută și pot cuceri multe persoane.

Taur - accentul cade pe lucru în casă sau la locul de muncă. Fac o economie, rezolvă o treabă mult mai ușor, dacă știu să se consulte cu cei ai casei. 

Gemeni - vizite foarte plăcute, fie fac o mică excursie, o mică drumeție, sau se întâlnesc cu persoane care vin cu informații plăcute și stimulative pentru ei. 

Rac - ziua poate aduce rezolvarea unei probleme care ar fi implicat, altfel, multă cheltuială. Este posibil ca cineva să le ia de pe umeri o povară.

Leu - sunt foarte populari, le place să iasă în evidență și știu să se pună în valoare. Este ziua lor de succes.

Fecioară - autoritate și putere pe care o exercită destul de blând, știu să nu critice oamenii și mai mult decât atât să modereze discuțiile din jurul lor și să pună în valoare calitățile celorlalți. 

Balanță - ziua aduce noi prietenii sau cunoștințe, fac parte din grupuri unde întâlnesc persoane cu aceleași crezuri și aceleași valori morale. 

Scorpion - au dorința și puterea de a spune lucrurilor pe nume, de a-și impune punctul de vedere, și au un scop precis, pentru a atinge un rezultat material, clar, măsurabil.

Săgetător - ziua este marcată de relații, știu să farmece, să câștige chimiile și poate tocmai de aceea sunt mai aproape de a semna un contract sau să bată palma pentru o înțelegere foarte serioasă.

Capricorn- muncesc și o fac foarte bine alături de persoane tinere pe care știu să le motiveze și să le mobilizeze.

Vărsător - o zi care aduce o bună reputație, își pot pune în valoare capacitățile, dar pot identifica și un proiect nou care îi poate duce la glorie. 

Pești - ziua aduce multă muncă, asta dacă sunt hotărâți și îndrăzneți, riscă puțin dar rezultatele nu întârzie să apară. 

×
Subiecte în articol: Camelia Pătrăşcanu Horoscop
Parteneri
Perioada care nu va mai fi luată în calcul la pensii
x close