Antena 3 CNN Actualitate Horoscop. Predicțiile Cameliei Pătrășcanu pentru finalul săptămânii. Ce trebuie neapărat să faceți de vineri

Horoscop. Predicțiile Cameliei Pătrășcanu pentru finalul săptămânii. Ce trebuie neapărat să faceți de vineri

Horoscop. Predicțiile Cameliei Pătrășcanu pentru finalul săptămânii. Ce trebuie neapărat să faceți de vineri
10 Mai 2018   •   21:18

Vineri seara, Sambata si Duminica Luna traverseaza energicul Berbec. Voluntarismul, ambitia, spiritul de competitie si sportivitatea isi spun cuvantul in disputele de familie (cuadratura Luna-Marte), spiritul concurential, virulenta, atitudinea ofensiva. Dar si sinceritatea, spiritul transant, rapiditatea executiei, capacitatea de urmari ce este important fara sa en lasam sedusi de detalii confuzante. Nu sunt zilele ambiguitatilor. Vrem raspunsuri clare si atitudini ferme. Cerem asta partenerilor, prietenilor, colegilor, sefilor, concurentilor. Raspundem ofensiv daca ne simtim tratati fara demnitate. Dar sunt si zile in care ne putem evidentia, putem lucra la un proiect care ne ajuta sa ne punem in valoare persoana.

Cuadratura conjunctiei  Mercur-Uranus cu Marte si Pluto este in punctul maxim. Si ridica probleme de pozitionare fata de situatiile car ene implica statutul, demnitatea, starea civila, sentimentul puterii si al importantei. Acestea sunt ultimele confruntari cu autoritatile sau persoane autoritare din viata noastra. Cerem respectarea angajamentelor si sa fim tratati corect si cu dreptate. Se pare ca nu ne intimideaza nici titlurile, functiile sau diplomele. Ne stim valoarea dar si locul. Si cere, sa ne fie recunoscute. Asta poate genera dispute in casa, in vecinatate ori la munca. Dar macar lamureste pe toata lumea cum sta treaba. Acolo unde sunt conflicte ele pot atinge cota maxima. Nu atat pringesturi violente ci prin decizii radiale si inflexibile, dorinta de riposta si rabunare. UNii, din dorinta de a lovi in altii accepta si daunele personale. Atat de importanta este acum dreptatea si infrangerea altuia.

Cum se integreaza acest aspect in tranzitul Lunii care ne conecteaza la mase si ne creste empatia? Prin faptul ca ne da intuitii cu privire la context: interesele altora, cauzele comportamentelor si incorectitudinilor la care suntem supusi. Dar si intuitia propriului destin, la scara intregii vieti si sentimentul ca daca nu actionam si nu ne luam viata in maini, daca nu ne activam vointa si puterea, riscam sa ne lasam acaparati de interesele altora, sa suportam efetul greselilor altora sau al propriilor ezitari si lasitati, sa instauram un regim prin care suntem tratati incorect. Acum putem schimba sensul unor parteneriate sau al vietii noastre.

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu zodiac zodii
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close