Antena 3 CNN Actualitate Horoscop săptămâna 1-7 iunie. Berbecii au probleme cu banii, Gemenii au planuri grandioase

Horoscop săptămâna 1-7 iunie. Berbecii au probleme cu banii, Gemenii au planuri grandioase

Horoscop săptămâna 1-7 iunie. Berbecii au probleme cu banii, Gemenii au planuri grandioase
01 Iun 2018   •   15:00

Descoperă ce-ți prezic astrele pentru săptămâna ce urmează!

Berbec

În primele zile ale intervalului, sunteți în stare să vă pierdeți încrederea și stabilitatea materială. Nu contează cât de mult încercați să vă puneți în practică doleanțele financiare - se pare că mult din ceea ce ați planificat nu se realizează acum. Dorința voastră de a găsi o cale de ieșire vă ajută să vă îmbunătățiți situația. Nu ezitați să apelați la prieteni!

Taur

Concret, se va dezvolta cel mai bine zona profesională, deoarece veți obține sprijinul colegilor. Este ușor să vă familiarizați cu noile situații și să extrageți din ele doar beneficiile tangibile. Zona socială este frumos energizată, în așa fel încât puteți întâlni oameni noi, iar prietenia formată poate să dureze mulți ani. Veți avea plăcere să comunicați cu cei apropiați.

Gemeni

Pentru voi sosește timpul marilor speranțe și al planurilor grandioase. Voi faceți regulile jocului. Totul se va desfășura bine, atât în ceea ce privește inspirația, cât și entuziasmul cu care vă îndreptați spre crearea unui mediu fericit. Aproape că nu există motiv pentru a amâna realizarea ideilor voastre.

Rac

Schimbările vor veni în viața voastră și vor bulversa planurile de până acum. Deși sunteți pregătite să vă asumați riscuri, din dorința de a progresa, eforturile nu vor fi suficiente, pentru că veți obosi. Pentru a vă simți independente față de alte persoane, aveți nevoie în primul rând de independență financiară.

Mai multe, pe clickpentrufemei.ro.

×
Subiecte în articol: Horoscop Horoscop zodii zodiac
Parteneri
Urmează o lună cu temperaturi neobișnuite în România
x close