Antena 3 CNN Actualitate Horoscop săptămâna 11-17 mai. Gemenii au prietenii care le influențează negativ viața

Horoscop săptămâna 11-17 mai. Gemenii au prietenii care le influențează negativ viața

Horoscop săptămâna 11-17 mai. Gemenii au prietenii care le influențează negativ viața
11 Mai 2018   •   12:17

Descoperă ce-ți prezic astrele pentru săptămâna care urmează!
Berbec

Traversați o perioadă dificilă. Vă recomand să nu vă grăbiți. Acțiunile impulsive vă pot schimba viața în rău și ar fi păcat. În acest moment, ar trebui să fiți deosebit de atente și să aveți grijă de reputația voastră, să nu comiteți abateri de la conduită, deoarece riscați pierderea credibilității, a poziției profesionale sau sociale greu cucerite până acum. Va fi nevoie să faceți și concesii.

Taur

Feriți-vă de a ceda provocării profesorilor falși din străinătate. Deși la exterior veți încerca să rămâneți liniștite, în interiorul vostru puteți fierbe un vulcan de pasiuni. Dacă activitatea devine conștient mai restrânsă prin sobrietate și precauție, puteți obține foarte multe acum. Potențialul energetic se va îmbunătăți în mod semnificativ, însă surprizele neplăcute sunt posibile.

Gemeni

Unii așa-ziși prieteni pot avea o influență negativă asupra voastră și nu trebuie să cedați provocărilor. Renunțați în aceste zile la călătoriile lungi. În familie, legăturile romantice instabile au un traseu neuniform. Dezacordurile sunt posibile, iar cele mai multe sunt legate de bani. Dacă este așa, mai bine vorbiți cu sinceritate despre problemele serioase.

Rac

Rezultatele acțiunilor voastre în acest moment pot fi benefice sau distructive. Nu trebuie să sperați la prietenii, deoarece acestea pot eșua, mai ales în chestiunile financiare. Veți găsi abordări neașteptate în rezolvarea problemelor practice. Vă sfătuiesc să încercați acum să vă expuneți cu grijă, pentru a nu ceda unei provocări din partea elementelor negative.

Mai multe, pe Clickpentrufemei.

×
Subiecte în articol: Horoscop zodiac zodii
Parteneri
Cutremur în România, în această seară, în zona seismică Vrancea
x close