Antena 3 CNN Actualitate Horoscop săptămâna 16-22 aprilie. O zodie are mari probleme toată săptămâna

Horoscop săptămâna 16-22 aprilie. O zodie are mari probleme toată săptămâna

Horoscop săptămâna 16-22 aprilie. O zodie are mari probleme toată săptămâna
15 Apr 2018   •   19:17

Horoscop Berbec

Săptămâna începe într-o notă pozitivă, plină de noutate. Ai parte de schimbări importante în această săptămână. Este posibil să intri în contact cu o persoană care va deveni foarte importantă pentru tine. La locul de muncă ești rațional și pregătit pentru orice situație.

Horoscop Taur

Încearcă să renunți la orgoliu și să acorzi persoanelor importante din viața ta atenția pe care o merită. Spre mijlocul săptămânii reușești să îți aloci puțin timp pentru relaxare. Weekendul este dedicat artelor. Astfel, o vizită la o galerie de artă sună din ce în ce mai bine.

Horoscop Gemeni

Începi o săptămână plină de distracție, indiferent dacă petreci timp cu prietenii sau stai de unul singur. Starea de bine te definește, iar optimismul este prezent în aer. Spre sfârșitul săptămânii apar unele probleme de comunicare la locul de muncă.

Horoscop Rac

Este perfect în regulă să îți faci planuri mari în această săptămână, căci spiritul tău critic te va ajuta să pui la punct toate detaliile. Săptămâna această se concentrează asupra detaliilor care par neimportant la prima vedere, dar care reușesc să schimbe întreg contextul evenimentelor.

Horoscop Leu

Pare că norocul ți s-a terminat, căci săptămâna începe cu o mulțime de probleme cărora nu le găsești rezolvarea. Tensiunea este prezentă, motiv pentru care lucrurile nu se petrec așa cum îți dorești. Discută cu o persoană apropiată despre lucrurile care te supără și astfel tensiunea va dispărea.

Horoscop Fecioară

Vrei să îți organizezi viața, motiv pentru care stai mult timp de unul singur și îți analizezi obiectivele, timpul și responsabilitățile. Îți dorești mai mult timp liber, astfel că încerci să fii din ce în ce mai flexibil. În weekend petreci timp cu partenerul.

Mai multe, pe jurnalul.ro.

×
Subiecte în articol: Horoscop zodii zodiac
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close