Antena 3 CNN Actualitate Horoscopul iubirii pentru 2016! Afla ce ti-au pregatit astrele in anul care urmeaza!

Horoscopul iubirii pentru 2016! Afla ce ti-au pregatit astrele in anul care urmeaza!

Horoscopul iubirii pentru 2016! Afla ce ti-au pregatit astrele in anul care urmeaza!
01 Dec 2015   •   12:06

Citeste horoscopul anului 2016 si afla ce ti-au pregatit astrele pentru anul care urmeaza.

BERBEC


In 2016, viata ta amoroasa va fi satisfacatoare si palpitanta atata timp cat romantismul si pasiunea sunt implicate. Vei avea multe sanse sa iti consolidezi relatia in aceasta perioada. Comunica si cu persoana iubita si impartaseste-i dorintele tale. Fii optimist/a si lasa iubirea sa puna stapanire pe aceasta relatie, altfel vei avea parte si de perioade cu certuri. Incearca sa fii cat mai romantic/a si sa ii oferi partenerului/partenerei libertatea de care are nevoie. Sarmul tau va fi la cote maxime asa ca incearca sa iti reafirmi pozitia in relatia de cuplu.

TAUR


Din fericire, izolarea de care vei avea parte la inceputul anului nu se aplica si in cadrul relatiilor tale. De fapt, semnele arata ca vrei sa imparti momentele speciale cu persoana iubita din viata ta, mai ales ideile si conceptele. Ceva dintr-o carte sau din mediul online care te-a facut curios ar putea instiga conversatii placute alaturi de partener/a.
S-ar putea, de asemenea, sa te focusezi atat pe aspectele pozitive cat si pe cele negative ale familiei persoanei iubite. Intrarea Lunii in zodia Balantei in luna Februarie va aduce cu sine o perioada de dezechilibru in relatia ta.

GEMENI


Viata ta amoroasa va fi plina de pasiune si afectiune in 2016. Vor fi, de asemenea, si cateva perioade mai dificile, asa ca vei avea destul timp de introspectie si vei putea analiza consecintele atunci cand vine vorba de a face pasul urmator in relatia de cuplu. Aceste neintelegeri vor aparea spre jumatatea anului, dar nu iti pierde speranta caci aceasta situatie are si partile ei bune. Vei putea analiza care sunt de fapt problemele care va pun piedici. Cativa amici sau cateva persoane din anturaj va vor ajuta sa lamuriti situatia. Spre sfarsitul anului toate problemele de cuplu vor fi solutionate si vei sti ce ai de facut. Daca doresti sa faci schimbari majore in viata amororasa atunci acesta este timpul perfect pentru acest lucru.

RAC


n 2016, viata ta amoroasa va fi pe un drum ascendent. Vei putea rezolva orice disputa care a afectat cuplul in ultima perioada. Vei avea cateva rabufniri emotionale, dar nu uita ca trebuie sa iti pastrezi calmul. Vei avea parte de dezamagiri, dar acestea vor fi si bune sanse de a schimba ceva la tine.
Vei fi mult mai deschis/a si mai apropiat/a fata de partener/a in 2016. Spre jumatatea anului totul se va rezolva in relatia de cuplu, iar sfarsitul anului te va gasi intr-o relatie plina de armonie in ciuda inceputului de an turbulent. Mai multe divergente ar putea aparea pe parcursul anului, iar tu va trebui sa fii primul/prima care incearca sa le resolve. Noi relatii si intrevederi vor marca acest an.

LEU


n acest an, vei primi foarte multa dragoste si atentie din partea celor dragi, pe care apoi ii vei putea rasfata la randul tau. Familia este preocuparea principala in acest an. Vei intampina cateva obstacole in viata de cuplu, obstacole pe care va trebui sa le anticipezi si sa le rezolvi din timp. Nu incerca sa creezi si alte conflicte, ci mai bine invata sa comunici cu partenerul/partenera si incearca sa il/o impaci. Vor fi numeroase oportunitati prin care iti vei putea apropia persoana iubita. Invata sa creezi un echilibru intre viata de cuplu si cea profesionala. Vei deveni mult mai intim/a si mai romantic/a, iar acest lucru il vei arata mai mult spre a doua jumatate a lui 2016. Impreuna cu persoana iubita vei discuta despre planurile voastre de viitor, lucru care va ajuta la materializarea acestora. Sfarsitul anului iti va aduce si cateva conflicte minore dar pe care le vei evita cu succes datorita firii tale optimiste.

FECIOARA


In 2016, viata amoroasa va fi lina si fara probleme pentru cei din zodia Fecioarei. Totul va decurge intr-o maniera pozitiva si vei invata din greselile trecutului. Nu ezita sa te destainui si sa te consulti cu partenerul/partenera. Incearca sa intelegi care sunt opiniile sale, ce ii place si ce nu. Asigura-te ca iti exprimi clar ideile si opiniile catre persoana iubita. Iti vei vedea relatia dintr-o noua perspectiva in acest an. Este un moment prielnic pentru a face schimbari in viata de cuplu, mai ales daca te gandesti la acestea de ceva vreme. Cam pe la jumatatea anului relatia ta va fi cuprinsa de un nou val de romantism si pasiune. Nu este un moment bun pentru a lua decizii rationale. E mai bine sa iti urmezi inima, decat sa asculti ce iti zice ratiunea. Sfarsitul lui 2016 iti va aduce si cateva schimbari emotionale. Fii gata sa le infrunti cu usurinta.

BALANTA


Anul 2016 va fi definit la inceput de momente destul de intime. Totusi, acestea vor fi flirturi nesemnificative care nu vor duce la nimic serios si de durata. O intalnire romantica se poate transforma intr-o frumoasa prietenie pentru o perioada sau este posibil ca cineva pe care il vedeai ca un posibil/a partener/a sa ti se para acum ca avand prea multe defecte pentru a continua relatia. Dar in mijlocul tuturor acestor situatii de „du-te – vino”, o frumoasa prietenie se poate dezvolta intre tine si alta persoana, fara macar ca tu sa observi.Nu te astepta ca aceasta sa fie ca o poveste de dragoste dintr-o carte de povesti. Pe masura ce progreseaza, aceasta va si evolua. Spre exemplu, Luna in zodia Gemenilor se intersecteaza cu Marte in zodia Balantei la sfarsitul lunii Mai pentru a te ajuta sa comunici mai bine.

SCORPION


In 2016, iti vei gasi marea dragoste. Trebuie sa fii consecvent/a in actiunile fata de persoana iubita si nu asculta gurile rele care vor incerca sa distruga relatia inca de la inceput. Orice s-ar spune, acasa esti cu adevarat iubit/a. Ar putea aparea si cateva evenimente care iti vor schimba calea in dragoste.
Trebuie sa reactionezi pozitiv la aceste schimbari. Jumatatea anului iti va afecta latura romantica si pasionala, dar nu te lasa influentat/a si tine cont de convingerile tale in viata. Vei vedea ca vei cuceri persoana iubita pana la urma. Acest and  va fi plin de multe faze emotionale si pasionale care vor veni in mod neasteptat dar vor trece la fel de repede. Important este sa reusesti sa le faci fata cu brio. Continuarea aici.

×
Subiecte în articol: Horoscop zodii astre
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close