Antena 3 CNN Actualitate HOROSCOPUL ZILEI 14 APRILIE. O zodie are parte de un weekend confortabil

HOROSCOPUL ZILEI 14 APRILIE. O zodie are parte de un weekend confortabil

HOROSCOPUL ZILEI 14 APRILIE. O zodie are parte de un weekend confortabil
14 Apr 2018   •   02:54

HOROSCOPUL ZILEI 14 APRILIE Berbec

În condițiile în care atât cariera, cât și situația financiară au ajuns în punctul în care ți-ai dorit, este momentul să te concentrezi pe lucruri mai personale. Astfel, în weekend petreci timp de calitate cu persoana iubită.

HOROSCOPUL ZILEI 14 APRILIE Taur

Petreci din ce în ce mai mult timp cu un prieten vechi pe care nu l-ai mai văzut de câțiva ani. Aveți multe să vă povestiți, iar aceste întâlniri te ajută să capeți mai multă încredere în propriile puteri. Weekendul acesta este dedicat prietenilor.

HOROSCOPUL ZILEI 14 APRILIE Gemeni

Te concentrezi pe locul de muncă, pentru a ajunge în locul profesional în care îți dorești. Ești motivat, iar faptul că lucrezi în weekend nu te deranjează deloc. Seara reușești să te relaxezi și să petreci timp cu persoana iubită.

HOROSCOPUL ZILEI 14 APRILIE Rac

În acest weekend pui accentul pe latura profundă a lucrurilor. Te concentrezi pe detalii și empatizezi intens cu fiecare viețuitoare pe care o întâlnești. Sensibilitatea este la cote maxime, de aceea te concentrezi pe zona artelor.

HOROSCOPUL ZILEI 14 APRILIE Leu

Anumite persoane din viața ta te ajută să-ți recapeți puterile, încrederea în propria persoană și energia pozitivă. Astfel, acest weekend este plin de distracție și de bună dispoziție. Te bucuri că ai prieteni buni pe care poți conta mereu.

HOROSCOPUL ZILEI 14 APRILIE Fecioară

Te concentrezi pe relația pe care o ai. În cazul în care nu ai o relație, atenția fuge spre acea persoană care îți face ochi dulci. Astfel, weekendul acesta este despre iubire, idealuri și fericire. Vei avea parte de o surpriză plăcută.

HOROSCOPUL ZILEI 14 APRILIE Balanţă

Ai o mulțime de sprijin din partea persoanei iubite, astfel că treaba pe care o ai de făcut în weekend este gata mai repede decât ai fi crezut. Reușești să te relaxezi și să te bucuri din plin de timpul liber care ți-a rămas.

HOROSCOPUL ZILEI 14 APRILIE Scorpion

Când vine vorba de creativitate și romantism, intri în zona de confort, iar în acest weekend te vei simți cu adevărat confortabil. Ai parte de timp de calitate care îți încarcă bateriile la maximum pentru o nouă săptămână.

Mai multe, pe jurnalul.ro.

×
Subiecte în articol: Horoscop zodii zodiac
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close