Antena 3 CNN Actualitate Hoțul de la Poșta Română a ascuns o parte din banii de pensii în sobă. Ce au găsit polițiștii la percheziția făcută în locuința tânărului

Hoțul de la Poșta Română a ascuns o parte din banii de pensii în sobă. Ce au găsit polițiștii la percheziția făcută în locuința tânărului

Polițiștii din Chitila au efectuat, în această seară, o percheziție acasă la tânărul de 20 de ani arestat după ce a furat un sac cu bani dintr-o mașină a Poștei Române.

Hoțul de la Poșta Română a ascuns o parte din banii de pensii în sobă. Ce au găsit polițiștii la percheziția făcută în locuința tânărului
Sursa foto: Politia Romana
de Mia Lungu    |    05 Noi 2022   •   20:50

În cadrul activităților specifice de urmărire penală, în această seară, polițiștii de investigații criminale din cadrul poliției Orașului Chitila, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea, au efectuat o percheziție domiciliară, la imobilul din București unde locuia bărbatul de 20 de ani.

La percheziții, polițiștii au descoperit într-o sobă din locuință  suma de 28200 lei, aceasta fiind ridicată în vederea continuării cercetărilor.

Hoţul de pensii din Ilfov a fost arestat. Este acuzat de delapidare

Astăzi, judecătorul de drepturi și libertăți a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile, față de cel acuzat, în prezent, de delapidare.

Cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal de către polițiștii din Chitila, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de delapidare, urmărirea penală fiind efectuată sub supravegherea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea.

Polițiștii orașului Chitila și cei de la Serviciul de Investigații Criminale Ilfov l-au prins vineri, în Ploiești, pe bărbatul de 20 de ani acuzat că a furat din mașina Poștei un sac ce conținea 278.000 lei.

×
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close