Antena 3 CNN Actualitate Hoț prins în flagrant de un jandarm în stația de metrou Unirii

Hoț prins în flagrant de un jandarm în stația de metrou Unirii

Un hoț a fost prins în flagrant, astăzi, de un jandarm, la scurt timp după ce a spart un magazin din stația de metrou Unirii. Hoțul, un recidivist aflat sub control judiciar, a făcut o gaură într-un perete al magazinului pentru a putea intra.

Hoț prins în flagrant de un jandarm în stația de metrou Unirii
Sursa foto: sursa: Facebook
09 Feb 2020   •   14:33

Un jandarm l-a observat pe bărbat în timp ce alerga la metrou, cu un rucsac desfăcut în care se aflau mai multe lucruri, motiv pentru care l-a somat să se oprească.

Jandarmul l-a luat la întrebări pe tânăr, iar acesta a recunoscut fără să stea pe gânduri: 'Am furat!'.

"Pentru Ciprian, astfel de fapte au devenit obișnuință, demonstrând că flerul lui polițienesc nu-l înșală niciodată. El a mai intervenit și alteori, atât în timpul serviciului, cât și în timpul liber.

De această dată, era la metrou, când a văzut un bărbat alergând, așa cum am descris mai sus. Și-a dat seama imediat că ceva e în neregulă și l-a oprit.
- Bună ziua! Plutonier adjutant Jitariu, de la Jandarmeria București.? Vă rog să-mi spuneți de unde aveți bunurile din rucsac. ?
-Le-am furat de la un magazin.
Atât de scurt a fost dialogul celor doi. Bunurile au fost sustrase de la un magazin din pasajul pietonal al stației de metrou Unirii 1.

La secția de poliție i-au fost întocmite actele necesare continuării cercetărilor, timp în care, din verificări, am aflat că bărbatul, în vârstă de 37 de ani, este recidivist, fiind condamnat tot pentru furt, în prezent aflându-se sub control judiciar", se arată într-o postare pe Facebook a Direcției Generale de Jandarmi a Municipiului București.

×
Subiecte în articol: metrou metrou Unirii flagrant
Parteneri
Cod portocaliu de ploi, grindină și vijelii! Avertizare meteo imediată
x close