Antena 3 CNN Actualitate Hotel plutitor în Delta Dunării. Vezi cât costă cazarea

Hotel plutitor în Delta Dunării. Vezi cât costă cazarea

Hotel plutitor în Delta Dunării. Vezi cât costă cazarea
Sursa foto: Foto: Videonews
de M.Z.    |    16 Sep 2011   •   12:43

Dacă v-aţi săturat de vacanţele banale între cei patru pereţi ai camerei de hotel, este timpul să daţi o fugă până în Delta Dunării. Pentru o experienţă unică, vă puteţi caza într-un hotel plutitor. Cazarea însă poate costa chiar şi 600 de euro pe noapte.

Croaziere pe canalele Deltei, bird watching, pescuit şi pensiune completă. Dacă adăugăm şi un pic de soare, linişte şi relaxare, avem ingredientele unei vacanţe perfecte. Ideea unui astfel de hotel plutitor le-a venit unor proprietari de pensiuni din Delta Dunării, care au vrut să le ofere turiştilor ceva mai mult decât o simplă cazare.

Hotelul plutitor este, de fapt, o navă, dar confortul pe care îl oferă este similar cu cel dintr-o unitate aflată pe uscat - adică trei sau chiar patru stele. Acolo se găsesc aproape aceleaşi facilităţi ca la un hotel pe uscat: grup sanitar propriu, televizor, minibar, aer condiţionat.

Un astfel de capriciu costă însă ceva mai mult. O cameră pe un hotel plutitor poate fi închiriată cu aproximativ 350 de lei pe noapte, în condiţiile în care la un hotel normal, o noapte de cazare nu depăşeşte 230 de lei. Dacă doriţi ca vaporul-hotel să se şi deplaseze, închirierea întregii ambarcaţiuni ajunge la 600 de euro pe noapte.


×
Subiecte în articol: nava Delta Dunarii
Parteneri
Florin Piersic a fost transferat la Terapie Intensivă!
x close