Antena 3 CNN Actualitate Hotelierii de pe litoral dezamăgiți de încasările din plin sezon iar turișii puși pe distracție! Au uitat complet de pandemie

Hotelierii de pe litoral dezamăgiți de încasările din plin sezon iar turișii puși pe distracție! Au uitat complet de pandemie

Pe litoral turiştii se bucură de ultima zi de relaxare din acest weekend. În plin sezon, încasările au fost sub aşteptările hotelierilor. De vină a fost şi vremea schimbătoare de la malul mării, dar asta nu a oprit distracția tinerilor.

Hotelierii de pe litoral dezamăgiți de încasările din plin sezon iar turișii puși pe distracție! Au uitat complet de pandemie
de Diana Dragotescu    |    16 Aug 2020   •   09:00

Terasele de la malul mării au fost arhipline, iar distracţia nelipsită în staţiunile de pe litoral. În Mamaia, Vama Veche sau Costineşti, turiştii s-au îmbulzit pe plajă, unde s-a mutat petrecerea după ce patronii au închis terasele. 

Tinerii au uitat de pandemie! Toate măsurile de protecție au fost încălcate 

De măsurile de protecţie sau distanţare fizică nici nu a mai putut fi vorba. Poliţiştii au anunţat că au dat amenzi drastice acolo unde s-a încălcat legea.
Cluburile de fiţe din Mamaia au fost arihipline, în ciuda creşterii alarmante a infectărilor cu noul coronavirus. 

Polițiştii au amendat un club cu 5 mii de lei pentru nerespectarea regulilor. De astăzi însă, programul teraselor se va prelungi cu încă o oră.

În Vama Veche tinerii au uitat complet de pandemie. Toate măsurile de protecţie au fost încălcate, iar distracţia a atins cote maxime după miezul nopţii. 
La fel a fost atmosfera și în Costinești, unde puţini au fost cei care au ţinut cont de măsurile de protecţie.

Distacție maximă pe litoral

×
Subiecte în articol: litoral distractie
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close