Antena 3 CNN Actualitate Hotelurile de pe litoral se construiesc şi pe stradă (FOTO)

Hotelurile de pe litoral se construiesc şi pe stradă (FOTO)

Hotelurile de pe litoral se construiesc şi pe stradă (FOTO)
Sursa foto: olimp
16 Sep 2009   •   17:23

Chiar dacă sezonul estival 2009 nu a fost unul foarte profitabil pentru hotelieri, a investi pe litoral pare încă o mutare bună pentru multe companii. Apar în continuare vile şi apartamente de vacanţă. Uneori sunt renovate cele vechi, alteori se contruiesc unele noi. Şi, pentru că terenurile s-au împuţinat, unele construcţii ocupă şi străzile. Cel puţin aşa reiese din fotografiile trimise pe adresa site-ului de un cititor.






Acesta ne spune că în staţiunea Olimp, din sudul litoralului, un hotel se contruieşte ocupând ceea ce, în urmă cu câţiva ani era o stradă pe care puteau circula maşini. În fotografii se pot observa, pe sub panourile de protecţie instalate de firma constructoare, bordurile care delimitează strada respectivă.



Contactat de Antena3.ro, directorul tehnic al firmei, Sorin Moise, a declarat că există autorizaţie pentru această construcţie, strada respectivă fiind de fapt în proprietatea companiei. ?Strada nu aparţine domeniului public. Era folosită pe vremuri pentru accesul în parcare? a spus Moise, pentru Antena3.ro.



Antena3.ro

×
Subiecte în articol: hotel constructie
Parteneri
Momentul terifiant când un stâlp e înghițit de craterul din Slănic
x close